Închide meniul

Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2024, 8:21

Reclamă
Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni

Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă

Louis Munteanu, în tricoul lui CFR Cluj - Profimedia Images

Louis Munteanu ar putea pleca de la CFR Cluj mai repede decât s-ar fi aşteptat oricine. Cristi Balaj a anunţat că există cluburi din Europa care îl monitorizează pe atacantul care a arătat o formă extraordinară în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 22 de ani e cotat la 1.8 milioane de euro şi CFR Cluj a plătit pentru el două milioane de euro pentru a-l aduce în Gruia. El are deja 5 goluri şi un assist în acest sezon.

Louis Munteanu poate pleca de la CFR Cluj

„Au fost discuții legate de Louis Munteanu. Există anumite cluburi care-l monitorizează. Mi-e greu să răspund la această întrebare în acest moment (n.r.-dacă va pleca în iarnă)”, a spus preşedintele ardelenilor, citat de digisport.ro.

Până la o eventuală plecare, Munteanu va fi băgat în şedinţă de conducerea ardelenilor, după episodul de la Ploieşti. Louis a reacţionat nervos în momentul în care a fost înlocuit de Dan Petrescu.

”Am văzut și gesturile de la finalul meciului, nu este potrivit să judecăm la cald. 100%, indiferent de ce va vrea Dan Petrescu, noi trebuie să vorbim cu jucătorul. Ar trebui să ne folosim de acest moment să discutăm cu el, iar pe viitor dacă va mai avea nemulțumiri, trebuie să le gestioneze diferit.

Reclamă
Reclamă

Pentru el, imaginea lui, imaginea noastră, a clubului, nu este ok că s-a întâmplat asta. E un jucător cu care se poate discuta, un băiat educat”, a mai declarat Cristi Balaj.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu

Dan Petrescu a spus că l-a scos pe Louis Munteanu pentru că l-a văzut că şchioapătă. În plus, Louis Munteanu va fi suspendat pentru meciul cu Sepsi.

„Le-am zis că va un meci foarte greu, se vede că Petrolul nu a pierdut acasă. Cred că va fi greu ca o echipă să câştige aici. Cred că rezultatul este echitabil. Rezultatul de egalitate este cel corect. Soluţiile în atac au fost cam puţine. Louis nu o să joace meciul următor, a luat al 4-lea galben şi va fi suspendat cu Sepsi. S-a supărat la schimbare. E normal să te superi, e încă tânăr și a venit după o calificare.

Reclamă

L-am văzut puțin că șchioapătă și sincer am crezut că e accidentat. Plus că nu joacă următorul meci. De asta l-am schimbat. Nimic altceva. Îl înțeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar trebui să fie mai atent. Până în ziua de astăzi nu am avut nicio problemă cu el. A fost extraordinar la antrenamente și meciuri. E normal să fie supărat, că a intrat la pauză, dar nu am ce spune mai mult. O să vorbesc cu el când ne potolim, acum a fost la cald.”, a spus Dan Petrescu.

Louis Munteanu a cerut explicaţii în timp ce părăsea terenul şi nu a salutat pe nimeni când a ieşit de pe teren. Louis Munteanu a făcut mai multe gesturi de frustrare. La scurt timp, Dan Petrescu a încercat să îl împace pe Louis Munteanu.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și