Închide meniul

CFR Cluj, transfer de 4 milioane de euro chiar înainte să-l prezinte pe Adi Mutu. Anunţul lui Neluţu Varga

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 12:47

Reclamă
CFR Cluj, transfer de 4 milioane de euro chiar înainte să-l prezinte pe Adi Mutu. Anunţul lui Neluţu Varga

CFR Cluj, transfer de 4 milioane de euro chiar înainte să-l prezinte pe Adi Mutu

Neluţu Varga, în timpul unui meci - Hepta

CFR Cluj e aproape de un transfer de 4 milioane de euro, chiar înainte să îl prezinte pe Adi Mutu ca noul antrenor din Gruia. Philip Otele ar putea pleca în Turcia, susţine Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul CFR-ului i-a setat preţul atacantului de 24 de ani la 4 milioane de euro şi anunţă că va avea o discuţie cu Adi Mutu înainte de eventualul transfer al nigerianului cotat la un milion de euro.

CFR Cluj, transfer de 4 milioane de euro chiar înainte să-l prezinte pe Adi Mutu

„Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoare și să joace în campionatul Turciei.

Este o formație din primele 4, nu pot să vă spun încă numele pentru că nu este corect. Suntem în negocieri și știți cum e, nu vreau să ofer detalii atât timp cât actele nu sunt semnate sau cât încă nu s-a bătut palma.

Este însă una dintre echipele foarte puternice și îl vrea neapărat pe Otele. El a făcut o primă parte a campionatului formidabilă, este un jucător de foarte foarte mare talent… Dar știți cum e, orice jucător de mare valoare este foarte greu să-l ții mai departe.

Reclamă

Deci, dacă primesc 4 milioane de euro, atât am solicitat, e posibil să ne despărțim de Otele. Vom vedea în orele următoare ce se va întâmpla. Otele este un fotbalist care pe noi sunt convins că ne-ar ajuta, dar pe de altă parte este și o sumă importantă cu care putem să facem alte investiții. Dacă pleacă Otele, suntem deja înțeleși cu doi atacanți, pentru ca Adrian Mutu să aibă lotul care îi trebuie să se bată la titlu și la cupele europene, obiectivele care în mod normal sunt la CFR Cluj”, a spus Varga, citat de fanatik.ro.

Otele a ajuns la CFR Cluj pe 1 iulie 2023 şi a marcat în acest sezon 8 goluri în 26 de meciuri disputate în toate competiţiile. El şi-a trecut în cont şi 4 pase decisive.

“Nici n-am ajuns şi… De aia e frumos fotbalul… Nu sună prea bine, dar nu ştim 100% sigur. Plus valoarea pe care o face pe Otele în 6 luni este imensă. Este incredibil.

Reclamă 4 / 0/3

Ţinând cont cu cât l-au cumpărat de la UTA Arad. Asta vom discuta când ne întâlnim. Atunci când pot, cu mare drag ajut (n.r. referitor la transferuri). Este timp, mai ales că vreau să şi văd puţin jucătorii”, a spus şi Mutu despre eventualul transfer.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și