Închide meniul

Dan Şucu, după ce Adi Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj: „Am început să fim foarte legați de CFR. Chiar vorbeam cu colaboratorii mei”

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 12:32

Reclamă
Dan Şucu, după ce Adi Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj: „Am început să fim foarte legați de CFR. Chiar vorbeam cu colaboratorii mei

Dan Şucu, după ce Adi Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj

Dan Şucu, în timpul unui meci - Hepta

Dan Şucu a avut o primă reacţie după ce Adi Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj. Mutu a plecat de la Rapid chiar înaintea sezonului şi a ajuns acum în Gruia. În Giuleşti, el câştiga 12.000 de euro lunar, iar la CFR va pune mâna pe 35.000 de euro pe lună, pentru el şi stafful său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu-mi convine. Recunosc, nu-mi convine că Mutu se duce la CFR Cluj. Chiar mă gândeam cum e viața. În vară era antrenorul Rapidului și-acum îl vom avea adversar. Da, e o situație ciudată, ca să zic așa, să jucăm împotriva lui Mutu, dar asta e viața, ăsta e fotbalul.

Dan Şucu, după ce Adi Mutu s-a înţeles cu CFR Cluj

Mutu este un antrenor pe care eu l-am apreciat mereu. A făcut o treabă foarte bună. Știți foarte bine că Mutu a plecat de la noi pentru că a avut o șansă să câștige foarte mulți bani, ceea ce nu puteam să-i oferim aici la Rapid. Iar noi am fost întotdeauna corecți cu cei cu care lucrăm. Niciodată nu le-am refuzat șanse, cum s-a întâmplat și cu Mutu, indiferent că lumea ne-a criticat pentru asta.

Adi este un antrenor valoros și este clar un plus pentru CFR. Mergem înainte, nu avem ce să facem. Știți cum e… Până la urmă, părerea mea contează mai puțin. Va fi ciudat să-l vedem în postura de adversar al Rapidului. Și mai e un lucru important, chiar dacă s-au schimbat mulți jucători la noi. Mutu totuși e un tehnician care cunoaște Rapidul. De-aia v-am spus că sincer nu prea îmi convine că s-a dus la CFR. Deci parcă e o chestiune de destin și cred că destinul vrea ca în acest an echipa care să câștige campionatul să fie vișinie.

Chiar vorbeam cu colaboratorii mei. Nu știu, cumva ombilical sau e o chestie de destin, am început să fim foarte legați de CFR Cluj, apropo de faptul că am transferat jucătorii de la CFR Cluj, cu Mutu, fost antrenor al Rapidului, care se duce și pregătește CFR-ul…”, a spus Dan Şucu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Adrian Mutu a confirmat că va fi noul antrenor de la CFR Cluj

Adrian Mutu a confirmat că va fi noul antrenor de la CFR Cluj. Mutu a dat detalii şi despre durata contractului, dar şi despre obiectivele de la noua echipă.

„Am fost sunat aseară. Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

Nu este un moment simplu, aşa este. Dacă acum s-a ivit ocazia… CFR Cluj are o singură opţiune dacă vrea titlul, să câştige fiecare meci. Ştiu la ce mă înham şi nu e niciun fel de problemă.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt experienţele pe care le-am căutat şi se întâmplă. Important este ca totul să fie bine, dar din ce ştiu avem condiţii, lot. Avem totul să facem treabă bună. Şi asta vreau să se întâmple.

La astfel de echipe va fi tot timpul presiune. Ştiu la ce mă înham, nu este niciun fel de problemă. Acestea sunt experienţele pe care le-am căutat de când m-am apucat de antrenorat. Avem condiţii, avem lot să facem treabă bună. Obiectivele trebuie să le discut acum. Nu trebuie să am obiectiv titlul pentru că CFR Cluj e o echipă care se bate an de an pentru primul loc.

Titlul e inclus în pachet. În playoff se va juca campionatul. Trebuie să încercăm să recuperăm cât mai multe puncte din diferenţa asta. Cred că va fi contractul undeva la 2 ani şi jumătate. Atât am vorbit. Nu durata e importantă, trebuie să facem treabă. Nu amestecăm relaţia de prietenie cu cea profesională. E o presiune mai mare că mi-e şi prieten. Nu am fost şocat că a pierdut CFR la Botoşani„, a spus Adrian Mutu, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și