Închide meniul

CFR Cluj, transfer de urgenţă după înfrângerea cu Rapid! Întăriri pentru Adrian Mutu: „Are un CV impresionant!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 16:51

CFR Cluj, transfer de urgenţă după înfrângerea cu Rapid! Întăriri pentru Adrian Mutu: „Are un CV impresionant!

CFR Cluj, transfer de urgenţă după înfrângerea cu Rapid! Întăriri pentru Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

CFR Cluj e gata să realizeze un transfer de urgenţă, după înfrângerea cu Rapid. Filippo Falco, un atacant italian de 32 de ani, se află în probe la formaţia din Gruia, iar Cristi Balaj s-a declarat impresionat de calităţile acestuia, care ar putea semna cu clujenii în următoarele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o la limită pe CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă de Liga 1. Clujenii au picat pe locul al treilea, după înfrângerea cu giuleştenii, fiind la nouă puncte de primul loc.

CFR Cluj, transfer de urgenţă după înfrângerea cu Rapid

Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Filippo Falco, mărturisind că îşi doreşte ca acesta să semneze cu CFR Cluj. Preşedintele clubului din Gruia a subliniat că atacantul are un CV impresionant, acesta fiind liber de contract de la începutul anului, de când şi-a încheiat contractul cu Steaua Roşie Belgrad.

„Ne dorim să îl luăm. A fost o decizie comună să vedem care e nivelul lui la acest moment. Are un CV super impresionant, are calitate încă, dar a trecut perioada aceea în care mai luăm jucători care doar au jucat la echipe importante.

Important e și nivelul la care se află acum și să fie mai bun decât un jucător tânăr care poate juca în poziția lui”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă

În prima parte a sezonului, Filippo Falco a fost accidentat şi nu a bifat niciun meci la Steaua Roşie Belgrad. Atacantul italian a jucat ultimul meci pe 22 aprilie, anul trecut, pe vremea când evolua la Cagliari, în Serie B.

De-a lungul carierei, Falco a evoluat la formaţii precum Lecce, Bologna, Cesena, Benevento, Pescara sau Cagliari, având şi selecţii la naţionala U20 a Italiei.

În această iarnă, CFR Cluj a realizat cinci transferuri. Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Petar Mamic, Kader Keita şi Peter Michael au semnat cu formaţia din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Marea problemă de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Rapid

Marea problemă de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Rapid, a fost sesizată de Ovidiu Herea. La finalul meciului din Gruia, câştigat de giuleşteni cu 1-0, Adrian Mutu şi Karlo Muhar au oferit declaraţii contradictorii.

Dacă antrenorul clujenilor a fost nemulţumit la finalul partidei de faptul că jucătorii săi nu au jucat rapid şi nu au finalizat, Karlo Muhar a explicat la final că CFR a încercat să aibă răbdare şi să nu joace direct, înainte de a-şi crea ocazii.

„Mutu şi Muhar se contrazic. Mutu zice că le cere jucătorilor să joace rapid, să finalizeze, în timp ce Muhar a zis despre construcţie lentă, să fie răbdători jucătorii, nu să joace fotbal direct. Poate n-au înţeles jucătorii. Atunci când trebuie să revii pe tabelă trebuie să fii direct pe poartă”, a declarat Ovidiu Herea, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și