Închide meniul

Marea problemă de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Rapid: „Mutu şi Muhar se contrazic. Poate nu au înţeles jucătorii”

Alex Masgras Publicat: 11 februarie 2024, 8:39

Reclamă
Marea problemă de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Rapid: „Mutu şi Muhar se contrazic. Poate nu au înţeles jucătorii

Marea problemă de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Rapid: "Mutu şi Muhar se contrazic. Poate nu au înţeles jucătorii"

Adrian Mutu, în timpul meciului CFR Cluj - Rapid / Hepta

Marea problemă de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Rapid, a fost sesizată de Ovidiu Herea şi Basarab Panduru. La finalul meciului din Gruia, câştigat de giuleşteni cu 1-0, Adrian Mutu şi Karlo Muhar au oferit declaraţii contradictorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă antrenorul clujenilor a fost nemulţumit la finalul partidei de faptul că jucătorii săi nu au jucat rapid şi nu au finalizat, Karlo Muhar a explicat la final că CFR a încercat să aibă răbdare şi să nu joace direct, înainte de a-şi crea ocazii.

Marea problemă de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Rapid

„Mutu şi Muhar se contrazic. Mutu zice că le cere jucătorilor să joace rapid, să finalizeze, în timp ce Muhar a zis despre construcţie lentă, să fie răbdători jucătorii, nu să joace fotbal direct. Poate n-au înţeles jucătorii. Atunci când trebuie să revii pe tabelă trebuie să fii direct pe poartă”, a declarat Ovidiu Herea, la orangesport.ro.

În ceea ce îl priveşte pe Basarab Panduru, acesta consideră că Rapid a fost echipa care a arătat fotbal şi care a gestionat mai bine repriza secundă. Fostul internaţional se aştepta la o replică din partea clujenilor, care nu a mai venit:

„Rapid a fost echipa care a arătat fotbal, bine, a stat bine în teren, a gestionat bine repriza a doua. Te gândeai că CFR încearcă să vine peste şi să egaleze. N-au avut ocazii, iar Rapid a fost mai bună.

Reclamă

Rapid a stat foarte bine pe teren în prima repriză. CFR a părut că nu ştia ce să facă în momentul când are mingea, nici măcar n-a surprins pe contraatac. Otele a fost bun în prima repriză, dar în repriza a doua aproape nimic. Erau îngrămădiţi toţi în jurul careului şi aşteptau ce?”, a spus şi Basarab Panduru, potrivit sursei mai sus menţionate.

Explicaţiile lui Adi Mutu, după ce a fost învins de Rapid

La finalul partidei, Adi Mutu s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, care nu au reușit să restabilească egalitatea. CFR Cluj a încasat un gol încă din prima repriză a duelului, prin Damjan Djokovic.

De asemenea, antrenorul a vorbit despre lupta pentru titlu și a spus că echipa sa are, în continuare, șanse la câștigarea campionatului. Adrian Mutu a menționat faptul că reuștia fostului mijlocaș de la FCSB a fost una norocoasă.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci echilibrat, chiar dacă aparent am avut o posesie mai bună. Nu am avut o circulație cum aș fi dorit. Poate din cauza terenului, sau poate că nu am fost conectați.

Am greșit multe pase. A fost un meci de luptă. Rapid se apără foarte bine, știam lucrul acesta.

În primele două meciuri, ale mele, la CFR, oamenii de pe bancă au adus ceva în plus. În seara asta nu trebuie să găsim vinovați. Știm ce avem de învățat, victoria lor a venit printr-un gol puțin norocos.

Trebuie să fim mai concreți și în situațiile individuale, ne vom pregăti pentru play-off. Rapid a fost de la început printre favoritele la titlu. Această victorie a lor nu face o mare diferență, dacă FCSB nu se încurcă. Mă gândesc la noi, știm ce avem de făcut. Am stat în jumătatea lor. Trebuie să facem mai mult astăzi.

Megem înainte, e o înfrângere. Nu e un capăt de țară, chiar dacă jucam într-un meci cu o echipă cu care ne luptăm pentru locul 1 sau locul 2. Important este să mergem mai departe.”, a spus Adi Mutu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și