Închide meniul

CFR Cluj transferă de la rivala FCSB. Lovitura pregătită de Neluţu Varga

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 decembrie 2023, 10:47 / Actualizat: 3 ianuarie 2024, 18:59

CFR Cluj transferă de la rivala FCSB. Lovitura pregătită de Neluţu Varga

CFR Cluj transferă de la rivala FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

CFR Cluj transferă de la rivala FCSB. Neluţu Varga e pregătit să-l readucă în Gruia pe Damjan Djokovic, jucător cu patru titluri câştigate în carieră cu ardelenii şi care a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, după ce a refuzat-o pe Dinamo, Djokovic ar fi tentat de o revenire la clubul la care a avut cea mai bună perioadă a carierei. Asta după ce Becali a renunţat la ideea de a-i prelungi contractul valabil până la finalul sezonului.

CFR Cluj transferă de la rivala FCSB

Croatul de 33 de ani are un salariu lunar de 20.000 de euro şi a primit liber din partea lui Becali să plece chiar din această iarnă. Varga pare dispus să plătească un salariu asemănător pentru mijlocaşul care a câştigat şi o Supercupă a României cu CFR.

Djokovic a primit la instalare 100.000 de euro şi are un salariu de 20.000 de euro la FCSB. Totuşi, Becali nu a fost convins de evoluţiile mijlocaşului, care a marcat 4 goluri în cele 23 de meciuri din acest sezon.

Prima echipă care a dorit să-l ia pe Djokovic de la FCSB a fost Dinamo, dar Djokovic a refuzat oferta, motivul fiind dorinţa de a evolua în play-off.

Reclamă

”A discutat și antrenorul cu Djokovic, ei sunt vecini la Zagreb, stau pe aceeași stradă, dar Damjan nu vrea să joace în play-out…”, a dezvăluit Alessandro Caparco, antrenor cu portarii la Dinamo, pentru digisport.ro.

Damjan Djokovic pleacă de la FCSB

„Au mai fost şi alţii, nu doar Djokovic. Sunt deciziile dânsului, probabil a fost nemulţumit de evoluţiile lui. Am mai spus-o, când vii la FCSB, îţi asumi aceste lucruri, că ai putea fi criticat în public sau că vei putea fi dat afară dăpă şase luni. Acestea sunt riscurile.

În acelaşi timp, dacă joci bine, eşti foarte bine răsplătit din punct de vedere financiar şi poţi prinde un contract la fel de bun după ce pleci de la FCSB. Totuşi, este o echipă cu cotă”, a spus Sorin Paraschiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și