Închide meniul

Damjan Djokovic i-a dat răspunsul final lui Dinamo, după ce „câinii” i-au făcut o ofertă: „A discutat şi cu antrenorul”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 decembrie 2023, 16:36

Reclamă
Damjan Djokovic i-a dat răspunsul final lui Dinamo, după ce „câinii i-au făcut o ofertă: „A discutat şi cu antrenorul

Damjan Djokovic i-a dat răspunsul final lui Dinamo, după ce "câinii" i-au făcut o ofertă

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB-ului / Profimedia Images

Damjan Djokovic i-a dat răspunsul final lui Dinamo, după ce „câinii” i-au făcut o ofertă. Mijlocaşul croat a vorbit şi cu antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a refuzat să vină la Dinamo, motivându-şi decizia prin faptul că nu vrea să joace în play-out.

Damjan Djokovic i-a dat răspunsul final lui Dinamo, după ce „câinii” i-au făcut o ofertă

A discutat și antrenorul cu Djokovic, ei sunt vecini la Zagreb, stau pe aceeași stradă, dar Damjan nu vrea să joace în play-out…”, a dezvăluit Alessandro Caparco, antrenor cu portarii la Dinamo, pentru digisport.ro.

Nici în ceea ce îl priveşte pe Dorin Rotariu informaţiile nu le sunt favorabile „roş-albilor”. La fel ca şi Djokovic, Dorin Rotariu ezită să meargă la Dinamo din pricina poziţiei din clasament a „câinilor”. Totodată, un impediment îl constituie şi faptul că Dinamo i-a propus lui Rotariu un contract pe numai 6 luni.

Potrivit gsp.ro, de Damjan Djokovic s-ar fi interesat şi CFR Cluj, echipă la care croatul a mai evoluat şi alături de care a cucerit 3 titluri de campion al României şi o Supercupă.

Reclamă

Reacţia lui Zeljko Kopic, când a fost întrebat despre transferurile lui Rotariu şi Djokovic

Tehnicianul croat i-a lăudat pe cei doi jucători aflaţi pe „lista neagră” a lui Gigi Becali, dar a ţinut să afirme că Dinamo are suficiente variante pentru a se „întări”.

”Da, e tare, e un sentiment plăcut. Am vrut să începem în faţă încă din primele minute. Adversarii s-au apărat bine. Repriza a doua a fost mai bună, ne-am creat ocazii şi cred că am meritat cele trei puncte. Cel mai important lucru e că nu ne-am dat bătuţi. Chiar dacă nu am jucat bine prima repriză. Ne-am luptat pentru fiecare minge. Cred că am fost din ce în ce mai buni de-a lungul partidei.

E frumos să câştigi două jocuri dar nu putem să spunem că suntem foarte fericiţi. Încă suntem în zonă acolo şi trebuie să ne batem să supravieţuim. Da, e o situaţie mai bună însă. Nu e o pauză lungă. E important să fim recuperaţi, să facem un cantonament şi să fim gata de restartul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Vă dau mereu acelaşi răspuns: vom analiza situaţia noastră, vom vorbi la club şi vom lua cele mai bune decizii. Ştiu cine sunt Rotariu şi Djokovic. Sunt jucători buni, dar sunt foarte mulţi jucători buni pe piaţă. Dinamo e un club special, dar toată lumea care vine aici trebuie să înţeleagă că avem aşteptările noastre, să vină cu inima deschisă şi să înţeleagă că vor veni vremuri mai frumoase şi pentru noi”, a declarat Zeljko Kopic, potrivit orangesport.ro.

Dinamo îl vrea pe Eduard Florescu

S-a aflat care este transferul de senzaţie pe care Zeljko Kopic îl forţează la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a pus ochii pe vedeta rivalei de la retrogradare, anume Botoşani. Tehnicianul croat vrea să-l transfere pe Eduard Florescu.

Dinamo a legat două victorii în Liga 1 şi a acumulat 16 puncte în clasament, fiind la şapte puncte de locul de baraj, ocupat de Poli Iaşi. „Câinii” sunt în căutare de jucători, pentru a-şi întări lotul în lupta pentru evitarea retrogradării.

Valeriu Iftime, patronul de la Botoşani, nu vrea să se despartă cu uşurinţă de golgheterul echipei sale. Oficialul moldovenilor cere nu mai puţin de jumătate de milion de euro în schimbul lui Florescu.

Eduard Florescu a marcat o „dublă” în prima victorie obţinută de Botoşani în acest sezon. În ultimul meci din 2023, moldovenii s-au impus cu 2-0 pe terenul celor de la Botoşani. La meciul respectiv, mai mulţi titulari indiscutabili ai moldovenilor au lipsit, acuzând accidentări dubioase, dat fiind faptul că au fost titulari în duelul din urmă cu două etape, cu Dinamo. Concret, Pius, Benzar, N’Goma şi Pinson au absentat din meciul cu Oţelul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și