Închide meniul
Foto

CFR Cluj – U Cluj 4-0 | Dan Petrescu le-a arătat fanilor 4 degete. Antrenorul campioanei s-a dezlănţuit la finalul derby-ului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 22:48

CFR Cluj – U Cluj 4-0 | Dan Petrescu le-a arătat fanilor 4 degete. Antrenorul campioanei s-a dezlănţuit la finalul derby-ului

Dan Petrescu, bucurie imensă

Captură AntenaSport

Dan Petrescu le-a arătat fanilor 4 degete, după ce echipa sa a câştigat derby-ul Clujului cu 4-0. Antrenorul campioanei s-a dezlănţuit pe gazonul stadionului din „Gruia”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu s-a bucurat la maximum după victoria clară din derby. Petrescu le-a arătat 4 degete la finalul derby-ului.

Dan Petrescu le-a arătat fanilor 4 degete. Bucurie imensă

Gesturile provocatoare făcute de Dan Petrescu au fost în momentul în care antrenorul campioanei mergea spre vestiare, alături de jucători, după ce au sărbătorit victoria pe gazon. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Campioana a obținut o victorie categorică în derby-ul din Gruia, din ultima etapă a sezonului regular din Liga 1. Rangelo Janga (25′), Ermal Krasniqi (32′), Cristi Manea (42′) și Daniel Bîrligea (90+4) au marcat golurile formației lui Dan Petrescu. CFR a beneficiat de 3 penalty-uri din partea arbitrului central Marcel Bîrsan, după 3 hențuri comise.

CFR Cluj a făcut spectacol în derby-ul cu marea rivală din oraș. Formația lui Dan Petrescu va intra în play-off la egalitate de puncte cu Farul (32), după regula rotunjirii.

Reclamă

Marele avantaj al celor de la Farul în lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB

Marele avantaj al celor de la Farul Constanţa în lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB, principalele contracandidate la titlu. Echipa lui Gică Hagi începe cursa finală pentru campionat de pe primul loc.

Farul Constanţa este singura echipă din primele 3 care nu a beneficiat de rotunjirea punctelor. Farul a încheiat sezonul regular cu 64 de puncte şi va intra în plaoff cu 32 de puncte.

CFR Cluj va intra tot cu 32 de puncte în playoff, dar a beneficiat de rotunjire. La fel se întâmplă şi cu FCSB, a treia clasată la intrarea în playoff. FCSB a adunat 57 de puncte în sezonul regular şi va avea la startul playoff-ului 29 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova şi Rapid nu au beneficiat de rotunjire. Oltenii lui Eugen Neagoe au 27 de puncte la intrarea în playoff, în timp ce Rapidul lui Adrian Mutu are 26 de puncte.

Ultimul loc în playoff se va decide după partida dintre Sepsi şi FC U Craiova. Sepsi poate intra cu un maximum de 21 de puncte în playoff (fără rotunjire), în timp ce echipa lui Adrian Mititelu ar putea avea 22 de puncte (ar beneficia de rotunjire).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și