Închide meniul

CFR Cluj – U Cluj 4-0. Jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău, umiliți în derby-ul Clujului. „Feroviarii” au făcut spectacol

Alex Masgras Publicat: 21 decembrie 2023, 21:40

Reclamă
CFR Cluj – U Cluj 4-0. Jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău, umiliți în derby-ul Clujului. Feroviarii” au făcut spectacol

CFR Cluj - U Cluj 4-0

CFR Cluj - U Cluj / Profimedia

CFR Cluj – U Cluj 4-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a început excelent pentru echipa lui Andrea Mandorlini. În minutul 2, Karlo Muhar a deschis scorul cu o lovitură de cap. A urmat apoi reușita lui Bîrligea, din minutul 41, dar și „dubla” lui Otele (min. 77 și min. 88). După acest rezultat, CFR este pe 2 în Liga 1, cu 36 de puncte, la 8 lungimi de liderul FCSB. De cealaltă parte, U Cluj este pe 8, cu 29 de puncte.

CFR Cluj – U Cluj 4-0

Min. 87: CFR Cluj – U Cluj 4-0! Otele a reușit „dubla”, după un șut puternic, din interiorul careului. Balonul s-a oprit direct în poartă.

Min. 79: O nouă ocazie uriaşă pentru CFR! Acelaşi Otele rămâne singur cu portarul, dar şutează în Iliev

Min. 77: CFR Cluj – U Cluj 3-0! Otele a marcat cel de al treilea gol al echipei lui Mandorlini şi derby-ul Clujului e deja decis

Reclamă

Min. 56: Ianis Stoica, aproape de gol! Şutul său, plasat, a trecut nu departe de spaţiul porţii

Min. 41: CFR Cluj – U Cluj 2-0! Bîrligea a înscris, după o fază de atac ca la carte! A primit o pasă în fața porții de la Otele și a marcat fără probleme.

Min. 37: Ocazie pentru U Cluj! După o lovitură de la colț, balonul a ajuns la Ianis Stoica, dar șutul acestuia a fost respins în corner.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 34: Ianis Stoica a înscris, dar s-a aflat într-o poziție neregulamentară. Tușierul a ridicat fanionul imediat după reușita atacantului.

Min. 24: Bară CFR Cluj! Bîrligea a şutat în transversală! Atacantul lui CFR Cluj a reluat din prima, violent, după ce a primit o minge la marginea careului lui U Cluj!

Min. 16: O altă ocazie mare pentru Bîrligea! Krasniqi l-a găsit perfect pe Bîrligea, care nu a reuşit să înscrie singur cu portarul! Mai mult, atacantul CFR-ului a primit cartonaşul galben după un atac asupra portarului Iliev

Min. 14: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Portarul Iliev a respins în bară balonul trimis pe poartă de Otele!

Min. 2: CFR Cluj – U Cluj 1-0! Muhar a deschis scorul cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă!

Min. 1: A început partida!

CFR Cluj are mare nevoie de victorie în derby-ul cu U Cluj. Echipa lui Andrea Mandorlini nu a mai câştigat de pe 30 octombrie, de la meciul cu Farul Constanţa. Formaţia din Gruia a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie, fiind la 10 puncte în spatele liderului FCSB.

Reclamă

De partea cealaltă, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a revenit cu picioarele pe pământ etapa trecută, când a pierdut meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi. „Şepcile roşii” veneau după patru victorii la rând (trei în Liga 1 şi una în Cupa României), serie începută în Giuleşti, când U Cluj a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 3-2.

După primele 20 de meciuri din acest sezon, CFR şi U sunt despărţite de numai patru puncte. Echipa lui Mandorlini este pe locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce U Cluj se află pe locul 7, cu 29 de puncte, având şansa de a urca pe un loc de play-off dacă se va impune în Gruia.

Echipe de start în CFR Cluj – U Cluj

CFR Cluj: CFR Cluj: Sava – Boben, Kresic, M. Ilie – Krasniqi, Muhar, Tachtsidis, Camora – Otele, Bîrligea, Avonou

Rezerve: Hindrich, Manea, Morgan, Cvek, R. Filip, Fică, Deac, Luca Mihai, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

U Cluj: U Cluj: Iliev – Peteleu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Doukoure, Fossati, Chipciu – Manu – I. Stoica, D. Popa

Rezerve: Gorcea, Simion, Pițian, Miron, Silaghi, Popadiuc, V. Gheorghe, Cîmpanu, Filip Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside: „Prezint scuze celor afectaţi”

Kyros Vassaras a sancţionat 3 arbitri după ce Sepsi a marcat golul victoriei cu CFR din offside. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a făcut anunţul pe site-ul FRF.

Kyros Vassaras a subliniat că golul marcat în minutul 85 al partidei de către Damaşcan a fost înscris după un offside. VAR a arătat linii uriaşe la faza respectivă.

„Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele.

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și