Închide meniul

CFR Cluj vrea să dea marea lovitură! Nana Boateng poate deveni cel mai scump transfer din istoria clubului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2022, 12:37

CFR Cluj vrea să dea marea lovitură! Nana Boateng poate deveni cel mai scump transfer din istoria clubului

Nana Boateng, "perla" lui CFR Cluj

Nana Boateng, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj vrea să dea marea lovitură a verii! Nana Boateng, unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu, poate deveni cel mai scump transfer din istoria ardelenilor. Neluţu Varga cere o sumă uluitoare pentru fotbalistul de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Boateng mai are contract cu CFR Cluj până în 2024, iar Neluţu Varga vrea să dea un „tun” financiar în urma vânzării acestuia. Patronul campioanei României cere o sumă record pentru jucător.

CFR Cluj vrea să dea marea lovitură: Nana Boateng, scor la vânzare

Cotat la 1.4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Nana Boateng este curtat de mai mult cluburi. Astfel, CFR Cluj vrea să profite şi cere nu mai puţin de 6 milioane de euro, potrivit fanatik.ro.

Ardelenii au chiar acum o ofertă pe masă de 2.5 milioane de euro, însă Neluţu Varga nici nu vrea să audă. Acesta vrea ca mijlocaşul defensiv să fie cel mai scump transfer din istoria clubului.

Sezonul trecut, Nana Boateng a fost printre jucătorii care au adus un nou titlu în Gruia. Acesta a marcat după doar un minut şi jumătate în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-1. Reuşita a fost cea mai rapidă din înfruntările directe dintre cele două formaţii şi a cântărit decisiv în soarta campionatului.

Reclamă

CFR Cluj l-a ofertat pe Florin Niţă

CFR Cluj forţează transferul verii şi l-a ofertat pe Florin Niţă. Campioana României insistă pentru portarul de 34 de ani, care este titular de la echipa naţională. Propunerea primită de Niţă este una de senzaţie.

Fostul goalkeeper al lui FCSB a intrat în dizgraţie la Sparta Praga şi a fost uitat pe bancă de antrenorul său. 1.350.000 de euro au plătit cehii pentru a-l transfera, în ianuarie 2018, de la vicecampioana României. Niţă are o cotă de piaţă de 850.000 de euro, iar Dan Petrescu încearcă să dea marea lovitură.

Florin Niţă nu a mai apărat buturile celor de la Sparta Praga din luna noiembrie şi au fost momente în care nici nu a prins lotul. Conducătorii l-au anunţat să îşi caute echipă, iar CFR Cluj a intrat pe fir şi este favorită să îl aducă.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fanatik.ro, ardelenii i-au făcut deja o primă ofertă. Pentru a-l convinge, îi oferă un bonus la semnătură de 50.000 de euro. Şi salariul este unul semnificativ. Niţă ar urma să încaseze, lunar, 20.000 de euro, mai puţin decât primeşte acum în Cehia. Salariul ar fi de trei ori mai mic decât îi dă Sparta Praga.

Rămâne de văzut dacă Niţă va accepta să primească 240.000 de euro pe an, din moment ce are 34 de ani şi mai are un an de contract cu actuala echipă. Sursa citată anunţă că soţia lui Niţă nu îşi doreşte să stea în Cluj-Napoca şi că ar prefera Bucureştiul, în cazul unei reveniri în România. FCSB nu îl doreşte însă pe experimentatul portar.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și