Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Ionuț Chirilă a făcut praf tactica lui Dan Petrescu. „Șansele să piardă titlul sunt foarte mari!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2022, 19:00

CFR – FCSB 0-1 | Ionuț Chirilă a făcut praf tactica lui Dan Petrescu. „Șansele să piardă titlul sunt foarte mari!

Ionuț Chirilă a antrenat-o în acest sezon pe Academica Clinceni

AS.ro

CFR – FCSB 0-1 | Ionuț Chirilă e sigur că Dan Petrescu e responsabil de eșecul liderului. Fostul antrenor de la Academica Clinceni spune că jucătorii CFR-ului nu mai știu să facă faza defensivă și e sigur că FCSB poate câștiga titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am fost sigur aseară că Dan Petrescu vă miza pe arma lui numărul 1, să închidă, să micșoreze spatiile și să dea drumul la contraatacuri. Au jucat, de fapt, ceea ce nu știu să joace și au pierdut.

CFR – FCSB 0-1 | Ionuț Chirilă a făcut praf tactica lui Dan Petrescu

Iată că forță fizica de altădată și blocul funcțional al CFR-ului a avut găuri foarte mari. Dacă CFR Cluj continuă să joace cum au făcut-o aseară, șansele sunt foarte mari să piardă acest titlu”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit playsport.ro.

Roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, cu cinci meciuri rămase de disputat. Universitatea Craiova, la șase lungimi de echipa lui Dan Petrescu, continuă să spere la titlu în Liga 1.

Ce spune Dan Petrescu despre lupta la titlu

Dan Petrescu este convins că lupta la titlu este departe de a fi încheiată. Se aşteaptă ca totul să se decidă în ultima etapă, când CFR Cluj joacă pe terenul lui FCSB. Nu o scoate din calcule nici pe Universitatea Craiova.

Reclamă

Nu îi uitaţi pe cei de la Craiova, v-am spus de la începutul play-off-ului că sunt în cărţi pentru titlu. Toate trei echipele sunt în cărţi şi cred că titlul se va decide în ultima etapă. Mici detalii vor face diferenţa, nu este o echipă care e deja campioană.

Se va decide în ultima etapă! Singurul lucru pe care pot să-l spun e că avem 2 puncte faţă de FCSB şi 6 în faţa Craiovei, dar asta nu înseamnă nimic. Eu când am avut 8 nu am semnat nimic, dar la 2…„, a precizat antrenorul lui CFR Cluj, după ce s-a schimbat cotele pentru câștigarea Ligii 1.

Cum arată cotele pentru câștigarea Ligii 1 după CFR Cluj – FCSB 0-1

Bookmakerii au reacționat imediat după finalul derby-ului din Gruia. Echipa lui Dan Petrescu a rămas favorită, dar cotele celor de la FCSB și Universitatea Craiova au scăzut semnificativ.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte să fie învinsă de FCSB, CFR Cluj era considerată campioană în proporție de 99%. Situația s-a schimbat acum, iar jucătorii antrenați de Toni Petrea pot spera cu adevărat la titlu după ce obținut prima victorie după 8 ani în Gruia.

Cotele înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1:

  • CFR Cluj – 1.05
  • FCSB – 10.00
  • Universitatea Craiova – 51.00

Cotele după derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1:

  • CFR Cluj – 1.45
  • FCSB – 3.00
  • Universitatea Craiova – 17.00

De opt ani nu mai câștigase FCSB pe terenul lui CFR Cluj. Ultima dată când s-a întâmplat asta, roș-albaștrii au câștigat titlul.

Recomandări
  • CFR Cluj, învinsă de FCSB
  • Ionuț Chirilă a dat vina pe Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Avem nevoie de un buget mult mai mare pentru Europa!” Oțelul e în finala Cupei, dar Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și