Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Verdictul specialistului după eliminarea lui Mateo Susic

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 8:48

CFR – FCSB 0-1 | Verdictul specialistului după eliminarea lui Mateo Susic

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

Jucătorii de la CFR Cluj și FCSB, în timpul unui derby / Hepta

CFR – FCSB 0-1 | Ion Crăciunescu a dat verdictul după cartonașul roșu încasat de Mateo Susic, în minutul 43 al derby-ului dintre CFR și FCSB, 0-1. Specialistul susține că decizia lui Istvan Kovacs este una corectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A fost roșu. Atac brutal”, este mesajul clar dat de Ion Crăciunescu, la digisport.ro, după ce Darius Olaru a fost trimis direct la spital de intervenția fundașului campioanei.

CFR – FCSB 0-1 | CFR a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs

Chiar dacă eliminarea lui Susic este una evidentă, Dan Petrescu nu a fost convins nici de reluări, nici de specialiști, și merge în continuare pe ideea că arbitrajul a stricat derby-ul.

”Băieţii mei au jucat în 10, am primit autogol. Nu ai cum să joci aşa, decât dacă e un cartonaş roşu clar. Niciodată nu o să luăm noi aşa. Fotbalul merge înainte, mă gândeam că vor fi greşeli. Azi a fost o greşeală mare. Şi Real Madrid când a jucat cu Barcelona nu a avut niciun şut, a pierdut cu 0-4. Dacă era un egal azi, nu se supăra nimeni.

La Craiova am pierdut cum am pierdut, nu trebuia să mai fie cel de-al 6-lea minut de prelungiri. Azi nu a fost un meci bun, clar, dar nici cei de la FCSB nu au avut prea multe ocazii în prima repriză. Acum suntem toţi foarte supăraţi, e o criză care trebuia să vină. Cred că titlul se va decide după ultimul meci. Şi Craiova e în lupta pentru titlu”, a spus Petrescu după CFR – FCSB 0-1.

Reclamă

Cristi Balaj: Nu ne-am imaginat că nu vom avea un arbitraj de nivel Champions League

„Nu ne-am imaginat că nu vom avea un arbitraj de nivel Champions League. Sunt arbitri valoroși, îi cunosc și nu au interese, dar presiunile pe care le facem asupra arbitrilor aduc greșeli.

Acesta e motivul pentru aceste greșeli. În asemenea meci trebuie să fii cât mai exact, nu te gândești că să nu îi superi pe cei care au făcut presiuni înainte”, a spus și Cristi Balaj.

Cum arată lupta la titlu din Liga 1

Ardelenii au avut opt puncte avans faţă FCSB, dar în două etape au suferit lovitură după lovitură. Mai întâi au fost învinşi de Universitatea Craiova, scor 2-3, şi i-au readus în calcule şi trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, au pierdut cu FCSB şi trec prin cel mai dificil moment al ultimilor ani.

Reclamă 4 / 0/3

După CFR – FCSB 0-1, roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu.

CFR Cluj este campioana ultimelor patru sezoane din campionatul României. FCSB nu a mai terminat pe primul loc din 2015.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și