Închide meniul

Chiar e „Pogba”! Gigi Becali l-a dat de gol pe Malcom Edjouma: „Doctorul a zis că poate, el a zis că nu”. Ce s-a întâmplat înainte de FCSB – Rapid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 17:37

Chiar e „Pogba! Gigi Becali l-a dat de gol pe Malcom Edjouma: „Doctorul a zis că poate, el a zis că nu. Ce s-a întâmplat înainte de FCSB – Rapid

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Billel Omrani

Gigi Becali este patronul FCSB / Inquamphotos / Inquam Photos via Hepta

Gigi Becali l-a dat de gol pe Malcom Edjouma, mijlocaşul pe care îl compara cu Paul Pogba şi pe care spera să obţină milioane de euro. Patronul lui FCSB a dezvăluit de ce francezul în vârstă de 26 de ani nu a fost nici măcar în lot în FCSB – Rapid, scor 3-1, în etapa a 17-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul roş-albaştrilor a dat de înţeles că Edjouma „s-a dat lovit”. Acesta nu şi-a dorit să joace, cu toate că medicii vicecampioanei României i-au dat acceptul să o facă, după ce i-au făcut toate testele medicale.

Gigi Becali l-a dat de gol pe Malcom Edjouma. Ce s-a întâmplat înainte de FCSB – Rapid

Nici fostul favorit al lui Becali din defensivă, Joyskim Dawa, nu a fost în lotul lui Mihai Pintilii. Şi acesta ar fi acuzat probleme medicale.

Ce să mă surprindă? Au avut probleme medicale. Dawa oricum nu era titular, Edjouma ar fi fost, dar nu a vrut să joace, nu a fost în lot. Doctorul a zis că poate, el a zis că nu. Bine, mă, dacă nu poți”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Şi starul cu care a fost comparat Malcom Edjouma, Paul Pogba, a fost în centrul mai multor momente controversate la Manchester United. „Am avut multe probleme în Manchester, cum ar fi accidentările, mulți antrenori schimbați și poziția din teren”, spunea Pogba înainte să revină la Juventus. S-a accidentat însă grav şi va rata Campionatul Mondial.

Reclamă

Mihai Pintilii, „revoluţie” la FCSB

Mihai Pintilii, revoluţie în echipă la FCSB chiar la derby-ul cu Rapid. Pintilii a luat mai multe decizii radicale după umilinţa cu West Ham din Conference League.

Pentru derby-ul cu Rapid, Mihai Pintilii a făcut o adevărată revoluţie la echipă. În primul rând, Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma nu au fost nici măcar în lot.

Mihai Pintilii a luat alte decizii cu totul şi cu totul surprinzătoare. Acesta a decis ca Florinel Coman, Billel Omrani şi David Miculescu să fie rezerve. În locul lui Coman, Pintilii l-a titularizat pe Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a explicat de ce Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma nu fac parte din lot. Acesta a spus că cei doi au acuzat unele probleme medicale.

Au avut probleme si nu au prins lotul. Au avut ceva probleme şi am stabilit cu staff-ul medical să nu facă parte din lot„, a spus Pintilii, înainte de derby.

Mihai Stoica, ironie supremă pentru rapidiști

Mihai Stoica a transmis o ironie supremă pentru rapidiști. Managerul general de la FCSB nu și-a iertat rivalii, după victoria de pe Arena Națională, scor 3-1. MM le-a dat replica giuleștenilor, după ce Cristi Săpunaru l-a descris drept „valetul de la Palat” în urmă cu câteva săptămâni.

Mihai Stoica a profitat de momentul bun al FCSB-ului, iar după victoria de duminică seară le-a trimis „săgeți” rivalilor de la Rapid.

MM a postat o fotografie editată, cu el îmbrăcat în valet și stând lângă o pancartă inscripționată cu textul „Parcarea valetului. Opriți aici, sunteți striviți, plecați acasă” și cu emblema Rapidului.

În plus, oficialul FCSB-ului a adăugat și o descriere ironică la fotografia respectivă.

Reclamă

‘Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat’ (Rapsod popular neidentificat)”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și