Închide meniul

Mihai Pintilii, revoluţie în echipă! Coman, Miculescu şi Omrani, rezerve cu Rapid. Dawa şi Edjouma, OUT din lotul FCSB. Reacţia antrenorului roş-albaştrilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2022, 19:57 / Actualizat: 6 noiembrie 2022, 22:59

Reclamă
Mihai Pintilii, revoluţie în echipă! Coman, Miculescu şi Omrani, rezerve cu Rapid. Dawa şi Edjouma, OUT din lotul FCSB. Reacţia antrenorului roş-albaştrilor

Mihai Pintilii, revoluţie în echipa FCSB

Hepta

Mihai Pintilii, revoluţie în echipă la FCSB chiar la derby-ul cu Rapid. Pintilii a luat mai multe decizii radicale după umilinţa cu West Ham din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru derby-ul cu Rapid, Mihai Pintilii a făcut o adevărată revoluţie la echipă. În primul rând, Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma nu sunt nici măcar în lot.

Mihai Pintilii, revoluţie în echipă înaintea derby-ului cu Rapid

Mihai Pintilii a luat alte decizii cu totul şi cu totul surprinzătoare. Acesta a decis ca Florinel Coman, Billel Omrani şi David Miculescu să fie rezerve. În locul lui Coman, Pintilii l-a titularizat pe Octavian Popescu. FCSB va mai ataca Rapidului cu Andre Compagno şi Andrei Cordea.

Mihai Pintilii a explicat de ce Joyskim Dawa şi Malcom Edjouma nu fac parte din lot. Acesta a spus că cei doi au acuzat unele probleme medicale.

Au avut probleme si nu au prins lotul. Au avut ceva probleme şi am stabilit cu staff-ul medical să nu facă parte din lot„, a spus Pintilii, înainte de derby.

Reclamă
Reclamă 4

Echipa de start a FCSB cu Rapid: Târnovanu – V. Crețu, Haruț, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

FCSB – Rapid, derby-ul etapei

Ca în orice derby, ambele echipe își doresc cu orice preț victoria, atât pentru locul din clasament, cât și pentru suporteri. Înaintea duelului de „gradul 0” de pe Arena Națională, Rapid se află pe locul 2 în Liga 1, la 8 puncte în spatele Farului. De notat că formația lui Gică Hagi a jucat deja în această etapă, cu numărul 17.

De cealaltă parte, FCSB trece printr-o perioadă mai dificilă. Rămasă fără antrenor principal după plecarea lui Nicolae Dică, la invitația lui Gigi Becali, vicecampioana României ocupă poziția a 8-a, la 4 puncte sub zona play-off-ului. La partida cu Rapid, pe banca FCSB-ului va sta interimarul Mihai Pintilii.

Reclamă

În tur, Rapid a învins FCSB cu 2-0. Marko Dugandzic și Cristi Săpunaru au marcat golurile trupei lui Adrian Mutu, în derby-ul din Giulești.

FCSB și-a încheiat seria de 4 victorii în etapa precedentă, când a fost învinsă de U Cluj, scor 1-2. În schimb, Rapid se poate lăuda cu 4 meciuri la rând fără înfrângere în campionat.

În jur de 30.000 de spectatori sunt așteptați pe Arena Națională, la derby-ul FCSB – Rapid. Fanii giuleșteni au primit 2.400 de bilete din partea roș-albaștrilor, în sectorul rezervat oaspeților. Totuși, pe stadion se preconizează că vor fi mult mai mulți suporteri rapidiști, cu bilete achiziționate la tribune.

FCSB – Rapid va fi live text de la 21:00, pe AS.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:42

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi e LIVE TEXT, de la ora 13:00

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și