Închide meniul

Chindia – Rapid 2-1. Victorie uluitoare pentru trupa lui Toni Petrea! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată din Liga 1, după un meci cu două goluri anulate de VAR

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2022, 20:50 / Actualizat: 3 octombrie 2022, 23:03

Chindia – Rapid 2-1. Victorie uluitoare pentru trupa lui Toni Petrea! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată din Liga 1, după un meci cu două goluri anulate de VAR

Antoni Sefer a marcat în Chindia - Rapid 2-1

Hepta

Chindia a învins Rapid, cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa a 12-a din Liga 1. Trupa lui Toni Petre a obţinut prima victorie din acest campionat, chiar în faţa formaţiei care ocupă locul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia s-a impus după golurile marcate de Daniel Popa, în minutul 15, şi Cristian Neguţ, în minutul 57. Giuleştenii au reuşit să reducă din diferenţă prin Antonio Sefer, însă Rapid nu a mai reuşit egalarea până la finalul meciului.

Chindia Târgovişte – Rapid 2-1

Meciul a avut parte de o fază extrem de controversată. La scorul de 1-0 pentru gazde, Alexandru Albu a reuşit să egaleze, însă golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid. Ulterior, şi Chindia a marcat, golul fiind anulat pentru acelaşi motiv.

Chindia a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga 1. Dâmboviţenii mai reuşiseră doar trei remize, în precedentele 11 runde.

Pentru Rapid a fost a patra înfrângere din acest sezon. Giuleştenii aveau şansa de a egala liderul Ligii 1, Farul, însă au rămas la trei puncte în spate.

Reclamă

Pentru Rapid urmează partida cu Botoşani, de pe teren propriu, în timp ce Chindia se va duela cu FC U Craiova 1948, în deplasare.

Final: Chindia se impune în faţa celor de la Rapid, cu 2-1.

Min. 59: GOOOL Rapid! Sefer a marcat din lovitură liberă. Jucătorul Rapidului a fost ajutat şi de devierea lui Daniel Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 57: GOOOL Chindia! A marcat Neguţ, după ce Horaţiu Moldovan a respins în faţă şutul lui Daniel Popa.

Min 35: Gol anulat al lui Popadiuc! Reușita a fost anulată de VAR pentru ofsaid.

Min 19: Gol anulat al Rapidului! Alexandru Albu a egalat după un corner, dar Lucian Rusandu a anulat reușita după verificarea VAR.

Min 15: GOOOL Chindia! Daniel Popa a marcat după ce l-a depășit pe Paul Iacob.

Min 1: A început meciul.

Rapid este favorită clară în duelul cu ultima clasată din Liga 1. Trupa lui Adrian Mutu are 24 de puncte, la trei distanţă de primul loc ocupat de echipa lui Gică Hagi.

Giuleştenii vin după o victorie în play-off-ul Cupei României, 3-0 cu Afumaţi. În campionat, în ultima rundă, Rapid a obţinut un succes la limită, scor 2-1, în faţa celor de la Mioveni. Alături de liderul din Liga 1, Rapid are cele mai multe victorii din acest campionat, opt.

Reclamă

În sezonul trecut, Rapid şi Chindia s-au întâlnit de trei ori. Toate cele trei partide au fost echilibrate. În meciul tur al campionatului regular, giuleştenii s-au impus la limită, scor 1-0. În retur, duelul s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar în play-out, a fost tot remiză, scor 0-0.

Echipele de start: 

Chindia: Căbuz – Căpușă, Boldor, Boldor, Dumitrașcu – Akhmatov, Vorobjovas – A. Șerban, Popadiuc, Neguț – D. Popa
Rezerve: D. Moldovan – Fernandez, Ad. Ioniță, Chamed, Passaglia, C. Dinu, Atanase, Grubac
Antrenor: Toni Petrea

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Jr. Morais – Crepulja, Albu, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia – Dussaut, Ignat, Fl. Ștefan, A. Ciobanu, Emmers, Pănoiu, Luckassen, Papeau
Antrenor: Adrian Mutu

Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid

Adrian Mutu este precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid. Antrenorul giuleştenilor nu o subestimează pe echipa lui Toni Petrea, care a eliminat-o recent pe CSA Steaua din Cupa României.

”Nu pot să-ți răspund la întrebarea asta pentru că nu vreau să desconsider niciun antrenor. Nu cred că este momentul să privim de sus pe nimeni, ci din contră. Întâlnim o echipă în căutare de puncte care va da totul pentru a câștiga. Cu atât mai greu și mai complicat devine meciul pentru noi.

Chiar dacă nu a avut multe zile la dispoziție Toni, am văzut pe parcursul meciului două sisteme pe care le-a folosit. Bineînțeles că întotdeauna o victorie îți oferă moral. Au jucat împotriva unei echipe bune din Liga 2. Sunt pe drumul cel bun, sunt în creștere, mai ales moral. Victoriile te motivează și mai mult, dar trebuie să confirme și în campionat.

Cred că de la început presiunea este constantă, nu este mai mare sau mai mică. Dat fiind faptul că jucăm la Rapid, este presiunea rezultatului indiferent de poziția pe care te afli în clasament. Le-am spus mereu acest lucru jucătorilor”, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și