Închide meniul

Chindia – Universitatea Craiova 1-1. Daniel Popa l-a salvat pe Toni Petrea în minutul 90! Oltenii lui Rădoi au ratat șansa să urce pe podium

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 noiembrie 2022, 20:50

Chindia – Universitatea Craiova 1-1. Daniel Popa l-a salvat pe Toni Petrea în minutul 90! Oltenii lui Rădoi au ratat șansa să urce pe podium

Mirel Rădoi, Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Chindia – Universitatea Craiova 1-1. Daniel Popa l-a salvat pe Toni Petrea în minutul 90! Oltenii lui Rădoi au ratat șansa să urce pe podium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a condus aproape tot meciul după golul lui Alexandru Crețu din minutul 14, însă s-a văzut egalată în minutul 90, după reușita lui Daniel Popa. În minutul 69, de la craioveni a fost eliminat Screciu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Partida ar fi trebuit să se dispute în august, dar a fost amânată deoarece Universitatea Craiova era angrenată în Conference League. LPF a amânat în august şi partidele celorlalte echipe din România implicate în cupele europene. Meciul Hermannstadt – CFR Cluj se va disputa miercuri, de la ora 19.00, iar joi, de la aceeaşi oră, va avea loc confruntarea FC Botoşani – FCSB.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a rămas pe locul patru în Liga 1, în timp ce Chindia a urcat pe poziția a noua, fiind neînvinsă în campionat de când e antrenată de Toni Petrea.

Chindia – Universitatea Craiova 1-1

Min 90: GOOOL Chindia! Daniel Popa a înscris dintr-o centrare a lui Popadiuc.

Reclamă

Min 69: Universitatea Craiova a rămas în 10 oameni! Vladimir Screciu a văzut al doilea cartonaș galben.

Min 14: GOOOL Universitatea Craiova! Alexandru Crețu a înscris cu o lovitură de cap după o centrare a lui Vătăjelu. Fotbalistul Universității Craiova s-a înălțat superb peste fundașii adverși. A avut o detentă comparabilă cu cea a lui Cristiano Ronaldo.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Fernandez, Ioniță – Passaglia, Akhmatov – Neguț, Popadiuc, Dumitrașu – Popa
Rezerve: Eșanu, Ndom, Vorobjovas, Mihaiu, Jipa, Grubac, Șerban, Cherchez, Cooper
Antrenor: Toni Petrea

Universitatea Craiova: Lazar – Martic, Papp, Găman, Screciu, Vătăjelu – Crețu, Căpățînă, Nistor – Cîmpanu, Rivaldinho
Rezerve: I. Popescu, Benga, Raul Da Silva, Mateiu, Florescu, Danciu, Melniciuc, Roguljic, Andrei Ivan
Antrenor: Mirel Rădoi

Știrea inițială

În pauza competiţională, Rădoi a decis să îi reprimească în lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca. Totuşi, cei patru nu au fost „iertați” în totalitate şi s-au antrenat separat. E de aşteptat ca Ivan să fie singurul care îşi va face apariţia în primul 11 împotriva Chindiei.

Toni Petrea a revitalizat-o pe gruparea din Târgovişte şi poate produce o nouă surpriză. În ultimele 7 meciuri din Liga 1 nimeni nu a reuşit să o învingă pe Chindia. Etapa trecută, jucătorii lui Petrea au remizat cu liderul Farul.

60% este media posesiei Universităţii din acest sezon. Oltenii ocupă primul loc la acest capitol, anunţă lpf.ro.

Mirel Rădoi, anunţ despre Nicuşor Bancu

Mirel Rădoi a făcut un anunţ de ultimă oră despre Nicuşor Bancu. Antrenorul Universităţii Craiova a spus că e sigur că internaţionalul român va reveni mai devreme decât termenul pe care medicii i l-au dat.

Reclamă

Mirel Rădoi a mai spus că Nicuşor Bancu este unul dintre jucătorii importanţi din istoria Universităţii Craiova.

Îl vedem destul de des aici şi chiar la 2 zile după operaţie a venit în ţară şi a venit direct la stadion să continue recuperarea. Suntem alături de el, o ştie foarte bine. Cu ce putem, îl ajutăm. Cred că mediul cu care stă în fiecare zi, acasă cu familia şi când vine la stadion, să îi transmită o energie pozitivă.

Din punctul ăsta de vedere, atât noi cât şi suporterii trebuie să fim alături de el. Este căpitanul nostru, este jucătorul de legendă al acestui club, sunt sigur că va reveni înainte de termenul pe care doctorii l-au dat„, a spus Mirel Rădoi înainte de restanţa cu Chindia Târgovişte.

Nicuşor Bancu a primit un diagnostic de coşmar după ce s-a accidentat grav în meciul Rapid – Universitatea Craiova, scor 2-2, din etapa a 18-a a Ligii 1. Fundaşul în vârstă de 30 de ani a fost schimbat în minutul 78 şi a avut nevoie de operaţie. Internaţionalul român a avut ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stâng şi va sta în afara terenului între 4 şi 6 luni.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și