Închide meniul

Mirel Rădoi, anunţ de ultimă oră despre Nicuşor Bancu: „Sunt sigur că va reveni înainte de termen!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2022, 12:36

Reclamă
Mirel Rădoi, anunţ de ultimă oră despre Nicuşor Bancu: „Sunt sigur că va reveni înainte de termen!

Mirel Rădoi, anunţ despre situaţia lui Nicuşor Bancu

Captură Youtube

Mirel Rădoi, anunţ de ultimă oră despre Nicuşor Bancu. Antrenorul Universităţii Craiova a spus că e sigur că internaţionalul român va reveni mai devreme decât termenul pe care medicii i l-au dat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a mai spus că Nicuşor Bancu este unul dintre jucătorii importanţi din istoria Universităţii Craiova.

Mirel Rădoi, anunţ de ultimă oră despre Nicuşor Bancu

„Îl vedem destul de des aici şi chiar la 2 zile după operaţie a venit în ţară şi a venit direct la stadion să continue recuperarea. Suntem alături de el, o ştie foarte bine. Cu ce putem, îl ajutăm. Cred că mediul cu care stă în fiecare zi, acasă cu familia şi când vine la stadion, să îi transmită o energie pozitivă. Din punctul ăsta de vedere, atât noi cât şi suporterii trebuie să fim alături de el. Este căpitanul nostru, este jucătorul de legendă al acestui club, sunt sigur că va reveni înainte de termenul pe care doctorii l-au dat„, a spus Mirel Rădoi înainte de restanţa cu Chindia Târgovişte.

Nicuşor Bancu a primit un diagnostic de coşmar după ce s-a accidentat grav în meciul Rapid – Universitatea Craiova, scor 2-2, din etapa a 18-a a Ligii 1. Fundaşul în vârstă de 30 de ani a fost schimbat în minutul 78 şi a avut nevoie de operaţie. Internaţionalul român a avut ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stâng şi va sta în afara terenului între 4 şi 6 luni.

Nicuşor Bancu riscă să nu mai joace în această ediţie de campionat. Era jucător de bază al lui Mirel Rădoi. Fundaşul a fost titular în 13 meciuri din Liga 1 în actuala stagiune.

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Nicuşor Bancu

„Am primit cu mâhnire și îngrijorare verdictul medical în privința lui Nicușor Bancu. Îi transmit toată susținerea mea și a staff-ului echipei naționale, sunt alături de el în această încercare așa cum am fost și sunt alături de Ianis Hagi și Iulian Cristea, ultimii tricolori care au trecut prin accidentări grave.Unul dintre cei mai eficienți jucători la precedenta acțiune a reprezentativei, Nicușor Bancu rămâne un jucător de bază al naționalei noastre.

Îl asigur că îl așteptăm înapoi în familia României, unde avem semnale că vor reveni după indisponibilități și Man, Mihăilă, Chiricheș sau Radu. Din păcate, continuă situația dificilă cauzată de accidentări. Tănase și Alibec trec la rândul lor prin astfel de situații, dar îi asigur pe toți de sprijinul și încrederea noastră. Multă sănătate, recuperare rapidă și vă așteptăm să luptăm împreună!”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai Vezi toate știrile
Citește și