Închide meniul

Christopher Braun s-a înţeles cu Rapid. Câţi bani va încasa, în Giuleşti, fundaşul care pleacă de la CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2023, 14:07

Christopher Braun s-a înţeles cu Rapid. Câţi bani va încasa, în Giuleşti, fundaşul care pleacă de la CFR Cluj

Christopher Braun s-a înţeles cu Rapid

Christopher Braun şi Yuri Matias, într-un meci jucat împotriva Rapidului / Hepta

Christopher Braun s-a înţeles cu Rapid şi va juca, sezonul viitor, sub comanda lui Adi Mutu. Fundaşul în vârstă de 31 de ani este al treilea transfer pe care îl reuşeşte echipa din Giuleşti, după ce a semnat cu Răzvan Oaidă şi Omar El Sawy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul german pleacă de la CFR Cluj, acolo unde a reuşit un gol şi 2 pase decisive în 44 de meciuri. Fundaşul lateral se desparte de feroviari după un singur sezon. Are o cotă de piaţă de 800.000 de euro.

Christopher Braun s-a înţeles cu Rapid

Potrivit fanatik.ro, Braun va semna astăzi cu Rapid un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Va încasa un salariu lunar de 12.000 de euro, cu 1.000 de euro mai mult decât încasa în prezent la CFR Cluj.

Acţionarii Rapidului, Dan Şucu şi Victor Angelescu, sunt aproape să îl lase pe Dan Petrescu fără încă un jucător. Sund în discuţii avansate pentru a-l aduce în Giuleşti şi pe Yuri Matias, la „pachet” cu Christopher Braun. Rămâne de văzut dacă fundaşul central brazilian va accepta să primească la Rapid acelaşi salariu pe care îl încasează şi la CFR Cluj, mai exact 12.000 de euro.

În cazul în care va semna cu amândoi jucătorii, Rapid trebuie să plătească în conturile grupării din Gruia 550.000 de euro. Aceasta este suma pentru care Neluţu Varga a acceptat să renunţe la Braun şi Yuri. Iniţial, patronul lui CFR ceruse 750.000 de euro.

Reclamă

Rapid poate realiza noi transferuri de la rivala CFR Cluj, după ce la începutul sezonului l-au adus din Gruia pe Marko Dugandzic, atacant care a devenit golgheterul Ligii 1.

Şefii Rapidului mai poartă negocieri cu doi fotbalişti. Denis Drăguş şi Marius Marin sunt aproape de a fi convinşi să semneze cu alb-vişiniii.

Dan Şucu i-a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi

Dan Şucu a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi. Anunţul a fost făcut chiar de patronul Universităţii Craiova, care este bulversat după ce a ratat transferul lui Omar El Sawy de la Csikszereda. Mijlocaşul de 19 ani a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru îşi dorea să ofere chiar mai mulţi bani decât Rapid, dar tânărul jucător deja parafase înţelegerea cu alb-vișiniii. Şi Gică Hagi s-a înfuriat, mai ales că bătuse palma cu oficialii lui Csikszereda pentru aducerea lui Omar El Sawy.

În acest moment, noi nu discutăm de transferuri. Noi avem meciuri acum, mâine avem un meci important ”U” Cluj – Sepsi după care duminică mai avem două meciuri importante: noi cu Sepsi și CFR cu Farul. Orice tânăr jucător rămâne interesant.

De exemplu, noi suntem supărați că l-am pierdut pe cel de la Csikszereda pe care l-a luat Rapid. Le-am și spus. Le dădeam 500.000 de euro, l-au dat cu 400.000. Ok, ați înnebunit!

Hagi înțeleg că e supărat că și el, am aflat ulterior, a fost extrem de interesat de acel jucător. Noi am fi dat 500.000, noi nu am știut că s-a făcut tranzacția. Noi îl urmăream de un an și jumătate. A semnat cu Rapid, cu 400.000. Hagi înțeleg că bătuse palma cu ei.

Noi așteptam momentul ca să spun așa. Eu știu de 400.000 pentru că am vrut să dăm 500.000, dar deja erau actele făcute, s-a închis tranzacția, jucătorul semnase.

Așa eu spus cei de la Csikszereda după ce s-a făcut transferul că Hagi s-a supărat pe ei. Noi eram interesați de acel jucător, doar că Rapidul au fost mai rapizi. Noi, am dormit pe noi”, a declarat Mihai Rotaru.

Reclamă
Recomandări
  • Christopher Braun şi Yuri Matias, aproape de a semna cu Rapid
  • Fundaşul german s-a înţeles deja cu Dan Şucu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și