Închide meniul

Dan Şucu i-a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi: „Ați înnebunit! Hagi s-a supărat”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2023, 12:15 / Actualizat: 3 iunie 2023, 16:36

Dan Şucu i-a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi: „Ați înnebunit! Hagi s-a supărat

Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff

Dan Şucu şi Daniel Niculae, în loja Stadionului Rapid / Profimediaimages

Dan Şucu a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi. Anunţul a fost făcut chiar de patronul Universităţii Craiova, care este bulversat după ce a ratat transferul lui Omar El Sawy de la Csikszereda. Mijlocaşul de 19 ani a semnat un contract pe cinci sezoane cu gruparea din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru îşi dorea să ofere chiar mai mulţi bani decât Rapid, dar tânărul jucător deja parafase înţelegerea cu alb-vișiniii. Şi Gică Hagi s-a înfuriat, mai ales că bătuse palma cu oficialii lui Csikszereda pentru aducerea lui Omar El Sawy.

Dan Şucu i-a lăsat fără un jucător pe Mihai Rotaru şi Gică Hagi

Finanţatorul Universităţii Craiova a oferit noi detalii despre marea lovitură încasată de la Rapid, pe piaţa transferurilor.

În acest moment, noi nu discutăm de transferuri. Noi avem meciuri acum, mâine avem un meci important ”U” Cluj – Sepsi după care duminică mai avem două meciuri importante: noi cu Sepsi și CFR cu Farul. Orice tânăr jucător rămâne interesant.

De exemplu, noi suntem supărați că l-am pierdut pe cel de la Csikszereda pe care l-a luat Rapid. Le-am și spus. Le dădeam 500.000 de euro, l-au dat cu 400.000. Ok, ați înnebunit!

Reclamă

Hagi înțeleg că e supărat că și el, am aflat ulterior, a fost extrem de interesat de acel jucător. Noi am fi dat 500.000, noi nu am știut că s-a făcut tranzacția. Noi îl urmăream de un an și jumătate. A semnat cu Rapid, cu 400.000. Hagi înțeleg că bătuse palma cu ei.

Noi așteptam momentul ca să spun așa. Eu știu de 400.000 pentru că am vrut să dăm 500.000, dar deja erau actele făcute, s-a închis tranzacția, jucătorul semnase.

Așa eu spus cei de la Csikszereda după ce s-a făcut transferul că Hagi s-a supărat pe ei. Noi eram interesați de acel jucător, doar că Rapidul au fost mai rapizi. Noi, am dormit pe noi”, a declarat Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid i l-a suflat Farului pe Omar El Sawy!

Omar El Sawy a fost dorit şi de Farul, dar a ales să meargă în Giuleşti. Atunci când evolua la echipa U19 a lui Csikszereda, Omar El Sawy a înscris în Giuleşti în finala Cupei Elitelor. Csikszereda U19 a învins atunci Rapid U19 cu 1-0.

Au fost două cluburi care îl voiau pentru Omar, Farul Constanța și Rapid București. Din partea clubului am considerat varianta Constanța mai atractivă, însă în cazul unui transfer nu este suficient ca echipele să se pună de acord, trebuie luată în calcul și părerea jucătorului. Pentru academia noastră, jucătorul este pe primul loc, așa că i-am ascultat părerea, iar acesta, după ce s-a consultat cu familia, a spus da ofertei Rapidului.

Pe lângă faptul că este un talent fotbalistic, Omar este și un tânăr respectabil. Îi dorim mult succes și în acest demers!”, a declarat președintele lui Csikszereda, Zoltan Szondy, citat de site-ul formaţiei din Miercurea Ciuc.

Omar El Sawy a fost primul jucător care a semnat cu Rapid. După, giuleştenii au anunţat şi transferul fostului jucător de la FCSB, Răzvan Oaidă. Denis Drăguş, Marius Marin, Christopher Braun şi Yuri Matias sunt fotbaliştii cu care mai negociază finanţatorii giuleştenilor.

Este o onoare extraordinară să reprezint acest club. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt în acest moment. Este primul meu transfer în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare.

În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câștigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Țin minte cum m-am simțit atunci când am intrat pe teren și am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinței conform căreia Universul îți transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeași zi în care am marcat și am câștigat Cupa este o coincidență frumoasă.

Cu siguranță voi da totul pentru suporterii Rapidului și pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poți evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană și să ajungă în Champions League.

Reclamă

Când am primit oferta din partea clubului am simțit o mare bucurie. Chiar dacă am stat să analizez această decizie, nu am vrut să mă grăbesc, cu inima eram deja aici”, a transmis Omar El Sawy, imediat după ce a semnat cu Rapid.

Recomandări
  • Dan Şucu le-a „suflat” un jucător lui Mihai Rotaru şi Gică Hagi
  • Patronul Universităţii Craiova a făcut anunţul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și