Închide meniul

Cine arbitrează derby-ul FCSB – Farul. CCA a făcut anunțul

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2023, 12:56

Reclamă
Cine arbitrează derby-ul FCSB – Farul. CCA a făcut anunțul

Farul - FCSB

Farul - FCSB/ Colaj Facebook Farul / Hepta

Horațiu Feșnic va fi arbitru de centru la derby-ul FCSB – Farul, din etapa a 23-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul Horaţiu Feşnic va conduce la centru meciul FCSB – Farul Constanţa, care va avea loc, duminică, de la ora 19.00, în etapa a 23-a din Superligă, conform Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

Horațiu Feșnic, arbitru la FCSB – Farul

Feşnic va fi ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Cerei, iar Horia Mladinovici va fi rezervă.

În Camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Vladimir Urzică.

Observator va fi Aron Huzu.

Reclamă

Primul meci al zilei de duminică, FC Argeş – FC Botoşani, programat la ora 13.30, va fi arbitrat de Iulian Dima, în timp ce întâlnire Sepsi OSK – FC U Craiova 1948, de la ora 16.00, va fi condusă de Andrei Chivulete.

FCSB – Farul, derby-ul etapei în Liga 1

Gică Hagi a prefaţat duelul dintre FCSB şi Farul, din următoarea rundă din Liga 1. „Regele” îşi doreşte victoria, având în vedere că trupa sa vine după înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la CFR Cluj.

„Încă un meci mare cu un adversar foarte, foarte bun. Aşa cum a fost ultimul meci acasă, unde trebuie să ne depăşim să facem bine ambele faze, unde trebuie să dăm ce e mai bun, pentru a spera la un rezultat foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Meci dificil, dar şi noi suntem buni. Şi noi putem să facem, în turul campionatului am demonstrat că suntem foarte buni şi sperăm că şi la meciul acesta. Putem spera la acele trei puncte, cu acest gând mergem.

Sunt meciuri în care poţi să pierzi, poţi să faci egal sau să câştigi. Cu acest gând mergem, încrezători şi să fim noi. Vrem să credeam o mentalitate de învingători, aceasta e mentalitatea noastră numărul unu”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

Marius Șumudică a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1

Marius Șumudică a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1 și susține că CFR Cluj este mare favorită la câștigarea trofeului. Antrenorul este uluit de lotul echipei din Gruia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova Vezi toate știrile
Citește și