Închide meniul

Mihai Pintilii îşi ia gândul de la postul de antrenor principal la FCSB! Nu poate obţine licenţa PRO până în 2028

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2023, 23:27

Reclamă
Mihai Pintilii îşi ia gândul de la postul de antrenor principal la FCSB! Nu poate obţine licenţa PRO până în 2028

Mihai Pintilii îşi ia adio la postul de antrenor principal la FCSB

Mihai Pintilii, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Mihai Pintilii a primit o veste greu de digerat şi îşi ia gândul de la postul de antrenor principal la FCSB! Trecut în acte ca delegat, „Pinti” nu poate obţine licenţa PRO până în 2028.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii nu are voie să dea indicaţii în timpul meciurilor şi nu poate participa la conferinţele de presă sau la flash-interviuri. A şi fost suspendat de Comisia de Disciplină în acest an, pentru patru etape. A fost momentul în care Gigi Becali a decis să îl numească antrenor principal pe Elias Charalambous.

Mihai Pintilii îşi ia gândul de la postul de antrenor principal la FCSB

Mihai Pintilii spera să primească dreptul de a fi antrenor principal în 2026. Totuşi, gsp.ro anunţă că FRF, prin intermediul Şcolii de Antrenori, a schimbat o regulă importantă. Antrenorii înscrişi la cursurile pentru obţinerea licenţei PRO nu mai sunt asimilaţi ca fiind deţinători ai licenţei şi nu pot fi „principali” în Liga 1.

E foarte normal așa, cineva care e în cadrul cursului de obținere a licenței Pro să nu fie asimilat ca având deja licența Pro! E exact ca la carnetul de conducere. Cât timp faci școala de șoferi, ai dreptul să conduci? Nu ai, ci abia după ce dai examenul și iei permisul„, a declarat un membru al Şcolii de Antrenori, pentru Gazeta Sporturilor.

Pintilii urmează, în prezent, cursul pentru licenţa A din Republica Moldova. Acesta îl poate termina în 2024. Totuşi, Şcoala de Antrenori din Chişinău va deschide un modul pentru licenţa PRO abia în 2026. Pintilii va putea obţine diploma abia în 2028, când va avea 43 de ani. Prin urmare, mai are de aşteptat cel puţin cinci ani pentru a putea fi antrenor principal cu acte în regulă la vicecampioana României.

Reclamă

Pintilii a oferit un interviu pentru Federația din Republica Moldova, în care a vorbit despre experiența sa din cadrul Școlii de Antrenori.

Cred că o să avem un curs de licenţă A foarte interesant din care vom avea de învăţat, cum am avut de învăţat şi la cursul precedent, de acum un an de zile, la licenţa B, din care chiar am avut de învăţat şi am progresat.

În continuare vom progresa, vom avea mult mai mult, pentru că ne vom axa pe seniori, exact ce ne trebuie nouă la licenţa A”, a spus fostul mijlocaș, pentru fmf.md, în luna august.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Bourceanu, uluit după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii

Alexandru Bourceanu a fost lăsat fără cuvinte după ce Becali a spus că Şut e mai bun decât el şi Pintilii. Patronul de la FCSB a spus că actualul mijlocaş de la FCSB e mai bun decât cei doi foşti jucători ai roş-albaştrilor.

E o chestie pe care am auzit-o. Nu e nimic de zis. Șut e un jucător bun, sper să nu se accidenteze. Probabil că va juca bine la FCSB și va face și pasul afară. În rest, comparațiile de genul ăsta nu văd să-și aibă sensul”, a spus Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Becali l-a criticat şi pe Edi Iordănescu pentru faptul că nu l-a chemat pe Şut pentru meciurile pe care România le-a jucat în septembrie cu Israel şi Kosovo.

Nu știu acolo (n.r. la echipa națională). Eu dacă nu îl am pe Șut nu am încredere într-o echipă, dacă nu e Șut. Eu pe Șut nu-l vând pe toți banii, până se termină campionatul. Fără creier nu poți câștiga. Nu mizez pe echipa națională fără Șut.

Fără Șut nu se poate. Edi, săracul, e băiat bun, dar nu prea se pricepe la mijlocași. Se pricepe la toate, dar la mijlocași, la închizători nu prea știe. Nu am avut niciun închizător ca Șut niciodată în viața mea.

De când sunt eu în fotbal nu am văzut închizător în România ca Șut. (n.r. Pintilii, Bourceanu) Niciunul dintre ei nu se compară cu Șut. Erau agresivi, erau cutare. Asta e tot.

Agresivitate, vede jocul, pasează, urcă, face presing avansat. Probabil Edi nu are ochi pentru el”, spunea Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și