Închide meniul

Cine e atacantul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, după accidentarea lui Gabriel Debeljuh! S-au plătit aproape 4 milioane de euro pe el

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 august 2022, 19:09

Cine e atacantul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, după accidentarea lui Gabriel Debeljuh! S-au plătit aproape 4 milioane de euro pe el

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Antena Sport

Felipe Avenatti (29 de ani) este atacantul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, după accidentarea gravă suferită de Gabriel Debeljuh. Potrivit presei internaționale, atacantul uruguayan de la Standard Liege se află în vizorul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3,75 milioane de euro a plătit Standard în 2019 pentru a-l transfera pe Avenatti din Italia, de la Bologna.

Cine e atacantul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, după accidentarea lui Gabriel Debeljuh

Uriașul atacant de 1,97 metri a fost împrumutat la mai multe echipe din Belgia în ultimii 3 ani, iar în această vară s-a întors din nou la clubul-mamă. Acum, publicația belgiană voetbalnieuws.be scrie că Avenatti este urmărit de mai multe formații, printre care se numără și CFR Cluj.

Conducătorii lui Standard vor să scape în această vară de atacantul care are și cetățenie italiană, din cauza salariului considerat mult prea mare.

Cotat la 500.000 de euro la ora actuală, de transfermarkt.com, Felipe Avenatti a mai evoluat la echipe precum River Plate (Argentina), Kortrijk (Belgia) sau Beerschot (Belgia). Atacantul de 29 de ani a adunat 11 meciuri în Serie A în tricoul celor de la Bologna, în sezonul 2017/2018, fără să înscrie vreun gol.

Reclamă

La Standard, echipa unde mai are contract până în vara lui 2023, Avenatti a bifat 40 de apariții, reușind să marcheze 5 goluri.

În afară de accidentatul Debeljuh, Dan Petrescu îi mai are la dispoziție pentru postul de atacant pe Daniel Birligea și Sergiu Buș, însă „Bursucul” consideră că, momentan, cei doi nu se află la nivelul optim.

Dan Petrescu, în căutarea înlocuitorului lui Debeljuh: „Trebuie să aibă impact imediat în cupele europene”

Astăzi, la conferința de presă premergătoare meciului dintre CFR Cluj și FC Botoșani, Dan Petrescu a anunțat că se află în căutarea unui nou atacant, după accidentarea de lungă durată a lui Gabriel Debeljuh.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul campioanei vrea să mai aducă în Gruia un vârf care să aibă impact imediat în cupele europene. Pentru ardeleni urmează dubla “de foc” cu NK Maribor, din play-off-ul Conference League.

„Mi s-a spus că e posibil ca în 3 luni… în acest an să nu mai joace decât poate la final. Ar fi foarte bine pentru că avem nevoie de el cât mai repede pe teren. Sperăm să nu fie 6 luni, cum am zis eu după meci.

(N.r. – Transfer pentru postul de atacant?) Și acolo mi-aș dori, dar tot așa. Trebuie să luăm jucători care să aibă impact rapid în meciurile din cupele europene, să fie pregătiți și să nu fi jucat la alte echipe din Europa.

Jucători am mai găsit eu așa, dar au jucat în Europa și nu mai au voie să joace la altă echipă. (N.r. – Mai pleacă vreun jucător?) Totul e posibil până la finalul perioadei de transferuri”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Debeljuh a ieșit accidentat în minutul 59 al meciului retur cu Soligorsk, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. La finalul partidei din Gruia, Petrescu a declarat că atacantul său este suspect de ruptură de ligamente încrucișate.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și