Închide meniul

Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 19:51

Reclamă
Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali

Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB

David Popa, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB! Tânărul mijlocaş, în vârstă de 17 ani, a fost trimis în teren încă din primul minut al derby-ului cu Rapid, care se dispută în această seară, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB este unul fără miză, pentru ambele echipe. Roş-albaştrii sunt deja campioni, în timp ce rivalii din Giuleşti vor încheia play-off-ul pe locul şase.

Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB

Dat fiind faptul că derby-ul nu mai are miză, FCSB a mizat pe rezerve la derby-ul cu Rapid. Surpriza cea mai mare a fost reprezentată de titularizarea lui David Popa, un mijlocaş dreapta de 17 ani, care a fost transferat la academia roş-albaştrilor în 2019. La momentul respectiv, Gigi Becali a plătit în schimbul său suma de 20.000 de euro, pentru a-l aduce de la Luceafărul Cluj.

În această iarnă, David Popa a fost unul dintre juniorii FCSB-ului care au făcut cantonamentul de iarnă în Antalya, alături de restul jucătorilor.

David Popa a bifat trei meciuri la FCSB, în acest sezon. Acesta a fost trimis în teren şi în două partide din play-off, în cea cu Universitatea Craiova şi cea cu CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

După meciul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali s-a declarat cucerit de David Popa şi a anunţat chiar că acesta va evolua titular în sezonul viitor: „I-am dat telefon lui Mihai (n.r. – Mihai Stoica) după două faze și i-am spus că Popa va fi fotbalist. E de genul lui Mitriță. O să fie fotbalist mare. Numai ca să-l putem aduce i-am luat și părinții la centrul de copii de la FCSB. O să joace el în locul lui Tavi Popescu”, declara Gigi Becali despre David Popa, conform primasport.ro.

Pentru duelul cu Rapid, din ultima etapă a sezonului, la FCSB au mai fost titularizaţi şi Andrei Vlad, Denis Haruţ, Alexandru Panţîru, Nana Antwi sau Baba Alhassan. Vedetele echipei, Florinel Coman, Darius Olaru, Syiabonga Ngezana, Ştefan Târnovanu sau Adrian Şut nu sunt în lot pentru duelul cu rivalii de sub Grant.

Echipele de start la Rapid – FCSB:

Reclamă

Rapid: Ungureanu – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Kait, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Funsho
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Bădescu, Emmers, Cepoi, Petrila, Cîrjan, Pepeau, Burmaz, G. Gheorghe, Briciu
Antrenor: Bogdan Lobonț

FCSB: Vlad – Crețu, Haruț, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Lixandru, Băluță – Antwi, Miculescu, D. Popa
Rezerve: Udrea, Oct. Popescu, Pandele, Luis Phelipe, Toma, Păduraru, Laszlo, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB

Lovitură dură pentru Gigi Becali. Mihai Stoica a anunţat că Octavian Popescu nu va putea juca în primele două tururi preliminarie din Liga Campionilor.

Octavian Popescu se va opera pentru a-şi rezolva o problemă medicală mai veche, care l-a chinuit tot sezonul. Deşi se spera ca Octavian Popescu să se refacă mai repede, Mihai Stoica a anunţat că acesta va rata şi primele două tururi preliminarii din Liga Campionilor.

„Operația lui Tavi va fi pe 1 iunie și va avea pauză vreo șase săptămâni. S-a format ceva la laba piciorului, o acumulare care îl deranjează la fiecare mișcare. Bineînțeles că acesta a fost motivul pentru care nici evoluția lui nu a fost atât de bună. Nu va juca în primele două tururi preliminare„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și