Închide meniul

Cine este Luis Phelipe, noul jucător de la FCSB! Formaţia roş-albastră, a 11-a echipă din CV-ul său, la doar 22 de ani

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 23:03

Reclamă
Cine este Luis Phelipe, noul jucător de la FCSB! Formaţia roş-albastră, a 11-a echipă din CV-ul său, la doar 22 de ani

Luis Phelipe este noul jucător de la FCSB

Luis Phelipe, în U Cluj - Poli Iaşi

Cine este Luis Phelipe, noul jucător de la FCSB! Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, a confirmat că a realizat transferul brazilianului de 22 de ani de la Poli Iaşi. Pentru această mutare, FCSB a plătit 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe a ajuns în România în iulie 2023, atunci când a semnat cu Poli Iaşi din postura de jucător liber de contract, formaţie care abia revenise la momentul respectiv în Liga 1.

Cine este Luis Phelipe, noul jucător de la FCSB!

Luis Phelipe a început fotbalul profesionist la Red Bull Brasil, formaţie de la care a ajuns în Europa, la Red Bull Salzburg, în 2019, după câteva luni petrecute la Bragantino. Tot atunci, Phelipe a fost împrumutat la FC Liefering, dar nu a reuşit să îşi găseacă un loc în Europa. Revenit în Brazilia în vara anului 2020, Felipe s-a întors în Europa, tot la Red Bull Sazburg, formaţie care l-a împrumutat de data aceasta la FC Lugano.

În Elveţia, brazilianul a stat jumătate de sezon, după care a revenit în ţara natală din postura de jucător liber de contract. El a evoluat la Altetico-Go, Nautico, Botafogo şi Paysandu, înainte să revină în Europa. În iulie 2023, el a semnat cu Poli Iaşi.

Prestaţiile sale din România au atras imediat atenţia, motiv pentru care s-a transferat la FCSB după mai puţin de jumătate de an petrecut în fotbalul românesc. În acest sezon de Liga 1, Luis Phelipe a evoluat în 19 meciuri pentru Poli Iaşi, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere 3 pase decisive. Luis Phelipe poate juca pe mai multe poziţii, atât ca număr 10, dar şi în bandă. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 350.000 de euro.

Reclamă

„E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai știu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e și nouă fals.

Poate fi și număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar și un fundaș central. Luis poate juca și în bandă. E un jucător bun”, a declarat Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

Luis Phelipe, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a dat de gol că a semnat cu FCSB

Anunţul mutării a fost făcut de patronul roş-albaştrilor. Mutarea a fost confirmată şi de şefii clubului Poli Iaşi. Totuşi, atacantul sud-american s-a ferit să vorbească despre transferul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Phelipe va fi chiar rivalul lui FCSB peste două etape, când trupa lui Elias Charalambous face deplasarea în Moldova.

”Am văzut știrile dar nu știu nimic. Mă gândesc la Poli Iași acum și după pauza de iarnă vom vedea. Nu am semnat, nu pot vorbi despre asta. Dacă e o ofertă bună pentru Poli Iași, vom vedea, ar fi o oportunitate bună pentru mine și sunt pregătit pentru asta.

Da, jucăm cu FCSB următorul meci și voi da totul pentru echipa mea. Când joc pentru Poli, vreau să câștig fiecare meci”, a declarat Luis Phelipe, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și