Închide meniul

Gigi Becali a confirmat transferul lui Luis Phelipe la FCSB: „L-am semnat”. Toate detaliile

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 21:29 / Actualizat: 8 decembrie 2023, 23:00

Reclamă
Gigi Becali a confirmat transferul lui Luis Phelipe la FCSB: „L-am semnat. Toate detaliile

Gigi Becali a confirmat transferul lui Luis Phelipe la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a confirmat transferul lui Luis Phelipe la FCSB. Vicecampioana şi-a asigurat serviciile brazilianului de la Poli Iaşi. Pentru acest transfer, FCSB a plătit 200.000 de euro, aşa cum a declarat patronul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Phelipe nu este singurul jucător pe care FCSB îl va lua în această iarnă. Formaţia roş-albastră va continua achiziţiile.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Luis Phelipe la FCSB

Becali a confirmat că Luis Phelipe a semnat cu FCSB şi că a plătit 200.000 de euro pentru transferul său de la Poli Iaşi. În vârstă de 22 de ani, brazilianul va juca pe mai multe poziţii, aşa cum a declarat patronul roş-albaştrilor.

Phelipe nu va fi ultima achiziţie a lui FCSB, Gigi Becali plănuind să mai aducă şi alţi jucători la echipa sa:

„E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai știu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e și nouă fals.

Reclamă

Poate fi și număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar și un fundaș central. Luis poate juca și în bandă. E un jucător bun”, a declarat Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

În cariera sa, Luis Phelipe a mai fost legitimat la Bragantino, RB Salzburg, FC Liefering, FC lugano, Atletico-GO, Nautico, Botafogo şi Paysadu.

FCSB şi Rapid, licitaţie pentru un jucător din Liga 1!

FCSB şi Rapid, licitaţie pentru un jucător din Liga 1! Mijlocaşul celor de la FC Hermannstadt, Baba Alhassan, este dorit de cele două cluburi bucureştene, iar formaţia roş-albastră pare că va avea câştig de cauză în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, FCSB a făcut o primă ofertă de 200.000 de euro, dar Rapid a venit cu o ofertă mult mai bună. Giuleştenii îl voiau pe Alhassan pentru aproximativ 500.000 de euro, sumă pe care nu voiau să o depăşească. Acest lucru i-a determinat însă pe cei de la FCSB să pluseze.

Potrivit sursei mai sus menţionate, FCSB va avea câştig de cauză în ceea ce priveşte transferul lui Baba Alhassan de la FC Hermannstadt.

În momentul în care Gigi Becali a auzit de interesul celor de la Rapid, acesta a venit cu o nouă ofertă. Patronul FCSB oferă 600.000 de euro, dar şi alte clauze avantajoase, suma totală de transfer fiind de aproximativ 700.000 de euro.

În acest sezon, Alhassan a evoluat în 17 partide pentru echipa pregătită de Marius Măldăruşanu, reuşind să înscrie două goluri. În prezent, el este cotat la 750.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, cu 100.000 de euro mai puţin decât era cotat în urmă cu fix un an. În sezonul regulat 2022/23, Alhassan a marcat şase goluri şi a oferit două pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și