Închide meniul

Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el”. Ce îi lipsește acum

Publicat: 24 iulie 2024, 10:26

Reclamă
Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el. Ce îi lipsește acum

Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Iată cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB. Patronul campioanei României l-a uitat pe Octavian Popescu și are un nou favorit în lot. Este sigur că tânărul jucător îi poate aduce zeci de milioane de euro în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Musi a intrat în minutul 85 al meciului FCSB – Maccabi, scor 1-1, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. În al 6-lea minut de prelungiri putea înscrie un gol uriaș – a primit o centrare perfectă de la Darius Olaru, dar nu a reușit să devieze mingea în poartă din doi metri!

Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB

Mijlocașul de 20 de ani a fost remarcat de patron după meciul din Ghencea. Becali știe ce îi lipsește lui Musi pentru a putea fi vândut cu 30 de milioane de euro.

Musi îmi place, scoate adversari din joc. Dar nu are forță în picioare, trebuie să lucreze. Ați văzut și pe final, nu a avut forță să împingă. Păi, dacă vreau să iau 30 de milioane pe el, are nevoie de forță„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

În prezent, cota lui Musi este de 800.000 de euro pe Transfermarkt. Sezonul trecut a fost împrumutat la Petrolul și a fost titular în 36 de partide. A înscris 4 goluri și a oferit tot atâtea pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Musi a fost titularizat de Elias Charalambous în ambele meciuri din noua ediție de campionat. Musi se încadrează în regula de U21 impusă de FRF.

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali a avut un nou derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu. Patronul FCSB-ului a răbufnit când a aflat că președintele FRF nici nu vrea să audă de renunțarea regulii U21.

Răzvan Burleanu a ținut o conferință maraton și a afirmat că nu îi va face pe plac lui Gigi Becali. „Noi credem în impactul regulii U21 din toate considerentele – impactul în plan sportiv, la nivel financiar și la nivel social”, a precizat Burleanu.

Reclamă

Reacția lui Gigi Becali a venit la numai câteva ore distanță. Acesta a repetat un cuvânt obsesiv și l-a jignit pe șeful FRF.

E nebun! E nebun! Prieteneşte o spun, dar e nebunie. Cine eşti tu ca să ne spui nouă? Eşti stăpân? Apelezi la tiranie ca să ne impui nouă. Băi copile, asta e nebunie. Noi suntem patroni, băgăm milioane de euro. E nebun!

În România se aplică tirania. (Nu aţi votat împotriva lui Răzvan Burleanu la alegeri) Bine, adu-mi acum aminte că a murit Ceauşescu. Bine, gata, că eşti deştept!„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Răzvan Burleanu s-a întâlnit deja la sediul FRF cu Mihai Rotaru. Patronul Universității Craiova a fost trimis de Gigi Becali pentru a-l convinge pe președintele FRF să renunțe la regula U21.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:24

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

14:02

David Popovici, analizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Dacă îi va ieși la 200 metri, va ieși și la 100 metri”

13:24

Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1. A rezistat numai două etape

13:17

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României! Anunţul oficial făcut de FRF: „A amânat prea mult”

12:12

„Gică Hagi, Mircea Lucescu sau Mutu selecționer?” Adi Mutu nici nu a stat pe gânduri și a avut o reacție categorică

11:29

Măsuri de securitate fără precedent la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: 45.000 de polițiști și jandarmi

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și