Închide meniul

Cine este noul „star” de la Universitatea Craiova! Jucătorul remarcat, după ce oltenii au urcat pe primul loc: „Cel mai bun!”

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 14:13

Reclamă
Cine este noul „star de la Universitatea Craiova! Jucătorul remarcat, după ce oltenii au urcat pe primul loc: „Cel mai bun!

Cine este noul "star" de la Universitatea Craiova

Jucătorii Universităţii Craiova, în timpul meciului cu Sepsi/ Hepta

Sorin Cârţu a dezvăluit cine este noul star de la Universitatea Craiova. Fostul preşedinte al oltenilor a remarcat un jucător de doar 18 ani, în victoria echipei din Bănie cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în Liga 1, după succesul cu 2-1 de pe terenul lui Sepsi. Alexandru Mitriţă a avut o prestaţie excelentă şi a marcat o „dublă”.

Cine este noul „star” de la Universitatea Craiova

David Barbu a fost remarcatul lui Sorin Cârţu. Acesta l-a felicitat pe Costel Gâlcă, pentru faptul că a apelat la tânărul mijlocaş de doar 18 ani.

David Barbu a fost promovat în această vară la echipa mare a celor de la Universitatea Craiova. Acesta a fost trimis în teren de Costel Gâlcă la pauza meciului cu Sepsi, înlocuindu-l pe Ştefan Baiaram.

„Eu aș fi vrut ca și mai demult să îl încerce (n.r. pe David Barbu). Felicitări lui Gâlcă pentru că a apelat la el. Nu era un joc simplu. Eu l-am văzut pe copilul ăsta (n.r. David Barbu) acum doi ani când au jucat finala la Târgoviște. E o coincidență. Atunci a intrat chiar în locul lui Baiaram. Pe Baiaram l-au adus special pentru finala de juniori. Atunci s-a accidentat.

Reclamă
Reclamă 4

A fost cel mai bun jucător al finalei respective, copilul ăsta. A dat și gol, a avut și niște acțiuni foarte bune. Poate că mai demult trebuia încercat. Măcar în situații de 15-20 de minute. Are un fizic bun. Știe. Are calitate. Să îl forțeze mai mult.

Așa se cresc jucătorii tineri. Pe un fond de joc bun al echipei. Să poată și el să se implice, să îi dea încredere”, a declarat Sorin Cârţu, conform fanatik.ro.

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri, după ce Universitatea Craiova a urcat pe primul loc

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri, după ce Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în Liga 1. Patronul oltenilor a transmis că îşi doreşte să-i întărească lotul lui Costel Gâlcă.

Reclamă

Mihai Rotaru a transmis că îşi doreşte să mai transfere doi jucători, la Universitatea Craiova. Acesta a declarat că decizia finală a va lua Costel Gâlcă, cel care s-a ocupat de toate transferurile efectuate în această vară, la formaţia din Bănie.

Avem speranță. Vrem să mai aducem unu sau doi jucători. Are frâiele în mână Costel Gâlcă. El găsește cele mai bune soluții.

Oshima, Paradela, Mora au fost aduși de el. Gâlcă a văzut 50 de atacanți în toată perioada asta. Am vrut un atacant portughez din China, dar a plecat în Turcia. Noi suntem all-in când vine vorba să luăm un jucător. Sperăm să găsim cea mai bună soluție”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:14

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun”. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

17:11

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 august

16:51

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: „Mult succes!”

16:39

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România: „A fost ceva unic şi va rămâne unic!” Promisiune uriaşă

16:30

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic: „Va fi un meci diferit. Avem mentalitate de învingători”

15:38

Antrenorul de la Benfica, replică tranşantă pentru critici după eşecul din prima etapă: „Responsabilitatea e a mea!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 4 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 5 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 6 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român
Citește și