Închide meniul

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri, după ce Universitatea Craiova a urcat pe primul loc: „Suntem all-in!”

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 11:02

Reclamă
Mihai Rotaru anunţă noi transferuri, după ce Universitatea Craiova a urcat pe primul loc: „Suntem all-in!

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri, după ce Universitatea Craiova a urcat pe primul loc

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri, după ce Universitatea Craiova a urcat pe primul loc în Liga 1. Patronul oltenilor a transmis că îşi doreşte să-i întărească lotul lui Costel Gâlcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a învins-o cu 2-1 pe Sepsi şi a devenit lider în Liga 1, după cinci etape disputate. Oltenii s-au impus graţie „dublei” lui Alexandru Mitriţă.

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri, după ce Universitatea Craiova a urcat pe primul loc

Mihai Rotaru a transmis că îşi doreşte să mai transfere doi jucători, la Universitatea Craiova. Acesta a declarat că decizia finală a va lua Costel Gâlcă, cel care s-a ocupat de toate transferurile efectuate în această vară, la formaţia din Bănie.

„Avem speranță. Vrem să mai aducem unu sau doi jucători. Are frâiele în mână Costel Gâlcă. El găsește cele mai bune soluții.

Oshima, Paradela, Mora au fost aduși de el. Gâlcă a văzut 50 de atacanți în toată perioada asta. Am vrut un atacant portughez din China, dar a plecat în Turcia.

Reclamă
Reclamă 4

Noi suntem all-in când vine vorba să luăm un jucător. Sperăm să găsim cea mai bună soluție”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Mihai Rotaru a anunţat plecarea iminentă a lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunţat plecarea iminentă a lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a dezvăluit că Mitriţă are pe masă două oferte. O echipă a trimis şi oferta salarială, care este un de milioane.

Mihai Rotaru a spus că oferta este una bună, iar Mitriţă ştie de ea de câteva zile. Totuşi, Mitriţă a ţinut să joace cu Sepsi, cu riscul de a se accidenta şi de a rata transferul.

Reclamă

„Mitriță trebuie felicitat pentru că a jucat în seara asta, pentru că are propunere de contract din afară. Am avut o înțelegere că vom sta la masă (n.r.- negocierilor). El are un contract bun pe trei ani din zona Golfului. A jucat cu riscul de a se accidenta. Nu e ușor să lași câteva milioane de euro.

Universitatea Craiova supraviețuiește. Nu s-a pus problema așa (n.r.- să plece gratis). Avem ofertă. Avem două oferte din afară, dar una e și cu salariul pe masă. Oferta e venită de câteva zile. Alex nu mai are 20 de ani, face 30 de ani”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti între două dintre cele mai solide echipe din Liga 1

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

18:30

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid! Cel mai scump transfer al verii a fost anunţat oficial

18:03

Concluziile lui Mihai Covaliu, după palmaresul României la Jocurile Olimpice 2024: „Acolo aveam cele mai mari aşteptări!”

17:51

Mai rău ca în Liga 1! Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și