Închide meniul

Cine este „vraciul” Marijana care îl tratează pe Florinel Coman! A studiat fizica nucleară: „Rezolv problema în patru ore!”

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 10:14

Reclamă
Cine este vraciul” Marijana care îl tratează pe Florinel Coman! A studiat fizica nucleară: Rezolv problema în patru ore!”

Cine este „vraciul” Marijana care îl tratează pe Florinel Coman

„Vraciul” Marijana și Florinel Coman/ Colaj Twitter, Hepta

S-a aflat cine este „vraciul” Marijana Kovacevic care îl tratează pe Florinel Coman. Aceasta este recunoscută pentru tratamentele sale miraculoase, și pentru faptul că ajută jucătorii să se recupereze în timp record după accidentările suferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman s-a accidentat în duelul dintre FCSB și Voluntari. „Mbappe de România” a fost schimbat în minutul 40 de către Octavian Popescu, iar la o zi după meciul cu ilfovenii, a plecat în Serbia la vraciul Marijana.

Cine este „vraciul” Marijana care îl tratează pe Florinel Coman

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman i-a cerut permisiunea pentru a pleca în Serbia, la tratament. Extrema roș-albaștrilor nu este primul jucător din Liga 1 care merge să se trateze la sârboaică. Și alte nume importante din sportul mondial, precum Frank Lampard, Luka Modric sau Novak Djokovic, i-au trecut pragul acesteia.

Marijana Kovacevic a dezvăluit ce studii are, aceasta subliniind faptul că nu este medic. „Vraciul” susține că tratează traumatisme, rupturi sau hematoane, și are capacitatea de a vindeca un sportiv în câteva ore, deși diagnosticul inițial al acestuia era unul mult mai dur.

Marijana a mai declarat că a studiat și fizica nucleară, și a dezvăluit ce se întâmplă atunci când un jucător calcă pragul clinicii sale din Belgrad.

Reclamă

„Ce afecțiuni tratez? Toate traumatismele de țesut muscular la un fotbalist profesionist, rupturi parțiale, rupturi, distensii, hematoame, țesut cicatricial vechi și nou în mușchi.

Ca tehnician pentru fizică nucleară, am intrat și am absolvit Facultatea de Farmacie din Belgrad. Deși mulți consideră că după aceea ești doar un farmacist obișnuit sau vânzător de medicamente, cu ceea ce am realizat ulterior pot nega toate prejudecățile referitoare la farmacie.

Când jucătorul sosește, se efectuează o scanare inițială și se determină amploarea accidentării. Terapiile sunt atât de puternice încât o oră de terapie înlocuiește o săptămână de tratament cu orice altă metodă din lume. Așa că, dacă se spune că trebuie să se odihnească o lună, îi voi rezolva problema în patru ore”, a declarat Marijana Kovacevic, într-un interviu pentru presa din Serbia, citată de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Florinel Coman are ruptură! E foarte gravă!” Mihai Stoica a făcut anunţul

Mihai Stoica a făcut anunţul care provoacă un cutremur la FCSB şi a spus că Florinel Coman are ruptură. Oficialul de la FCSB a spus că accidentarea lui Florinel Coman este una gravă şi că acesta a fost trimis la Belgrad, pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic.

„Coman a cerut înlocuirea cu vreun minut înainte, când a început Tavi să se îmbrace. Are o accidentare chiar gravă, leziune fibrilară de gradul 3. Cu Petrolul nici nu se discută. Va pleca la Belgrad. Accidentarea e la coapsă. Leziune fibrilară de gradul 3. Foarte gravă! E ruptură.

Nu e vorba de oboseală. Primul meci de la națională nici nu a jucat. A simțit și acolo, la lot, dar n-a spus pentru că părea doar febră musculară„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și