Închide meniul

Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 12:09

Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: Nu poți să-i dai gol”

Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB

Ştefan Târnovanu, nemulţumit / Profimedia Images

Mihai Stoica a anunțat cine îi poate lua locul de titular la FCSB lui Ștefan Târnovanu. MM a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Udrea, un tânăr goalkeeper din lotul roș-albaștrilor, care îi amenință postul lui Târnovanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Târnovanu este titular indiscutabil la FCSB. Acesta a fost însă criticat de Gigi Becali după derby-ul pierdut cu Rapid, în care a încasat patru goluri.

Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB

Mihai Stoica l-a lăudat pe Mihai Udrea. MM a declarat că portarul de 22 de ani este într-o formă de zile mari la antrenamente, fiind genul de portar căruia îi marchezi cu greu.

E un băiat excepţional. Culmea…De ce râdeam: pentru că a făcut un antrenament azi (n.r. miercuri)… senzaţional! Au fost unele… Câteodată există câte un portar la antrenamente, competiţii, care te scoate din minţi, că eşti adversarul lui şi nu poţi să îi dai gol.

Cam aşa a fost azi Udrea. Se mai întâmplă şi din astea”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Udrea nu a evoluat în niciun meci la FCSB, în acest sezon. Rezerva lui Ștefan Târnovanu este Andrei Vlad, cel care a bifat doar câteva meciurui. Udrea a fost crescut în academia roș-albaștrilor, iar de-a lungul anilor a mai fost împrumutat la formații precum Unirea Constanța sau Viitorul Tg. Jiu.

Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica

Denis Alibec este aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Atacantul naţionalei României a primit propunerea, în direct, imediat după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

După ce a câştigat titlul cu Farul, Alibec a semnat cu Muaither SC. 800.000 de euro primeşte pentru cele 8 luni de contract. Înţelegerea lui expiră în această vară, chiar înainte de EURO.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, sezonul în Qatar se termină la finalul lunii viitoare, motiv pentru care Mihai Stoica l-a anunţat că poate oricând să se pregătească la baza din Berceni a FCSB-ului.

E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi.

Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios.

Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente„, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și