Închide meniul

Cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Varianta imediată a lui Mihai Rotaru

Publicat: 7 decembrie 2022, 20:26

Cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Varianta imediată a lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru are pregătit un înlocuitor pentru Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova
  • Cine îi va lua locul la echipă

Cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Varianta imediată a lui Mihai Rotaru. Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova, după eliminarea ruşinoasă din Cupa României. Iar Mihai Rotaru are deja o soluţie de urgenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Mihai Rotaru va apela la Corneliu Papură pentru partidele cu CS Mioveni şi Chindia.

Cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Varianta imediată a lui Mihai Rotaru

Corneliu Papură a mai fost antrenor la Universitatea Craiova şi după plecarea lui Victor Piţurcă. Papură este în cadrul clubului şi se ocupă de echipa a doua, care evoluează în Liga 3. Papură ar urma să stea pe banca oltenilor la cele două meciuri rămase de disputat. Mihai Rotaru va căuta, în pauza competiţională, un antrenor care să ducă la îndeplinirea obiectivelor.

Reclamă

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a fost extrem de nervos după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României. Echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă de FC Argeş, iar situaţia antrenorului devine din ce în ce mai dificilă.

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Reclamă

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația„, a spus Rădoi, la scurt timp după ce a spus că nu se gândeşte să renunţe.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!
Liga 1 • 12 apr., 20:35
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru