Închide meniul

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani în primul 11 de la Rapid! Alegerea lui Cristiano Bergodi, pentru duelul cu UTA

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 20:08

Reclamă
Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani în primul 11 de la Rapid! Alegerea lui Cristiano Bergodi, pentru duelul cu UTA

Rapid - UTA LIVE TEXT, ora 21:00. Echipa lui Bergodi vrea să spele ruşinea cu Iaşi şi să continue cursa de urmărire a liderului

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Se ştie cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani în primul 11 de la Rapid, pentru duelul cu UTA. Cristiano Bergodi a mizat pe serviciile lui Alexandru Stan, atacant în vârstă de doar 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a fost transferat de Rapid la începutul sezonului, şi după şapte meciuri solide în tricoul giuleştenilor, atacantul kosovar s-a accidentat, într-un meci al echipei sale naţionale.

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani în primul 11 de la Rapid, pentru duelul cu UTA

Alexandru Stan va începe al cincilea meci la Rapid, ca titular. În acest sezon, atacantul de 18 ani a bifat doar cinci minute într-un meci din Liga 1, în tricoul giuleştean, şi alte 18 minute într-o partidă de Cupa României.

Însă, atacantul de 18 ani al lui Cristiano Bergodi este titular la echipa naţională U19 a României. În acţiunea „tricolorilor mici” din această lună, Alexandru Stan a fost titular în toate cele trei meciuri, cu Finlanda U19, San Marino U19 şi Cehia U19.

Pe banca de rezerve a Rapidului se află şi Kevin Soni, atacant transferat de giuleşteni la începutul sezonului. Vârful camerunez nu a debutat încă la Rapid, fiind pe banca de rezerve şi la meciul din etapa trecută, cu Poli Iaşi.

Reclamă

Albion Rrahmani a fost operat, după accidentarea teribilă suferită. Atacantul kosovar ar putea reveni pe teren în ianuarie, după pauză competiţională de iarnă.

Echipele de start la Rapid – UTA:

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Benga, Stolnik, D. Dumitrașcu – C. Carp – R. Pop, Stahl, Freitas Costa, Micovschi – Luckassen
Rezerve: Kucher, Abeid, Markov, Diogo Miguel Costa, C. Mihai, Iurasciuc, Marku, Ofosu, Eric Omondi
Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă 4 / 0/3

Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Albu – Bamgboye, Al. Ioniță II, Petrila – Al. Stan
Rezerve: Drăghia – Onea, Dr. Grigore, Kait, Papeau, El Sawy, Cîrjan, Pănoiu, Valle
Absent: Albion Rrahmani (accidentat)
Antrenor: Cristiano Bergodi

Partida dintre UTA şi Rapid va avea loc în această seară, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Victor Angelescu, despre situația lui Albion Rrahmani

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Albion Rrahmani. Acționarul minoritar de la Rapid a vorbit despre atacantul kosovar, care este, în momentul de față, accidentat.

Acționarul minoritar al clubului din Giulești a declarat că toată lumea din jurul clubului este foarte supărată, după accidentarea lui Albion Rrahmani. Totuși, Victor Angelescu a făcut apel la calm și a declarat că echipa se va descurca și fără ajutorul atacantului din Kosovo.

Vă dați seama că suntem foarte supărați, era și în formă foarte bună. A jucat într-un meci care, teoretic, nu mai avea miză. Dar mergem înainte, asta e viața de fotbalist. Va fi mai greu, dar echipa nu trebuie să stea într-un singur jucător”, a spus Victor Angelescu, potrivit sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și