Închide meniul

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Albion Rrahmani: „Suntem foarte supărați”

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 14:18

Reclamă
Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Albion Rrahmani: Suntem foarte supărați”

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Albion Rrahmani

Victor Angelescu / Hepta

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Albion Rrahmani. Acționarul minoritar de la Rapid a vorbit despre atacantul kosovar, care este, în momentul de față, accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani s-a accidentat într-un meci pentru echipa națională. Astfel, giuleștenii au primit o lovitură importantă, mai ales pentru faptul că jucătorul era într-o formă de zile mari.

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Albion Rrahmani. Acționarul a făcut dezvăluiri și despre Cristiano Bergodi

Acționarul minoritar al clubului din Giulești a declarat că toată lumea din jurul clubului este foarte supărată, după accidentarea lui Albion Rrahmani. Totuși, Victor Angelescu a făcut apel la calm și a declarat că echipa se va descurca și fără ajutorul atacantului din Kosovo.

„Vă dați seama că suntem foarte supărați, era și în formă foarte bună. A jucat într-un meci care, teoretic, nu mai avea miză. Dar mergem înainte, asta e viața de fotbalist. Va fi mai greu, dar echipa nu trebuie să stea într-un singur jucător”, a spus Victor Angelescu, potrivit sport.ro.

De asemenea, Angelescu a vorbit și despre Cristiano Bergodi, tehnicianul formației. Acesta a declarat faptul că antrenorul italian își dorește să câștige titlul în România și crede că Rapid poate fi campioană, sub comanda acestuia.

Reclamă

„Cristiano își dorește foarte mult un titlu în România, că a fost de multe ori aproape. Sunt convins că e antrenorul care ne poate aduce titlul”, a mai spus acționarul minoritar.

În momentul de față, Rapid se află pe locul al 3-lea în campionat, cu 22 de puncte, la 4 lungimi distanță de poziția a 2-a, ocupată de CFR Cluj și la 7 de liderul FCSB. Pentru giuleșteni urmează partida cu UTA Arad, care va avea loc vineri, de la ora 21:00. Partida de la Oradea va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali, ironii către Rapid după accidentarea lui Albion Rrahmani

Gigi Becali a lansat ironii către rivalii de la Rapid, după accidentarea lui Albion Rrahmani. Patronul de la FCSB a declarat că atacantul kosovar este un jucător bun, însă nu excelează în faţa porţii.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a fost întrebat despre accidentarea lui Albion Rrahmani, şi a răspuns ironic, declarând că giuleştenii „l-au pierdut pe Maradona”. Patronul de la FCSB a recunoscut că vârful de 23 de ani este un jucător valoros, însă nu excelează.

Latifundiarul din Pipera a declarat că atacantul rivalilor de la Rapid nu are forţă şi viteză, în ciuda prestaţiei solide din primele sale meciuri la formaţia giuleşteană.

„Da, l-au pierdut pe Maradona. Nu e, e bun fotbalist, dar nu mai exagerați. Spune-mi o calitate în care e excelent. Ca să ai luciditate în fața porții, trebuie să ai forță și mai trebuie să ai viteză și dribling, și după aia vine luciditatea în fața porții”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și