Închide meniul

Cine l-ar putea înlocui pe Ovidiu Burcă la Dinamo! Oficialii „câinilor” au început deja negocierile

Viviana Moraru Publicat: 28 noiembrie 2023, 16:59

Reclamă
Cine l-ar putea înlocui pe Ovidiu Burcă la Dinamo! Oficialii „câinilor au început deja negocierile

Cine l-ar putea înlocui pe Ovidiu Burcă la Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo/ Profimedia

S-a aflat cine l-ar putea înlocui pe Ovidiu Burcă la Dinamo. Florin Bratu este favorit să-i preia pe „câini”, după ce Burcă a demisionat astăzi. Fostul atacant al „câinilor” este liber de contract şi oficialii din Ştefan cel Mare l-au contactat deja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a demisionat de la Dinamo, la două zile distanţă de la derby-ul pierdut cu FCSB. „Câinii” au făcut anunţul oficial pe pagina de Facebook.

Cine l-ar putea înlocui pe Ovidiu Burcă la Dinamo

Conform prosport.ro, Florin Bratu este tot mai aproape să revină pe banca lui Dinamo. Oficialii „câinilor” l-au contactat pe fostul internaţional, iar acesta le-a transmis şefilor din Ştefan cel Mare faptul că va lua decizia finală miercuri.

Florin Bratu este liber de contract din septembrie, atunci când s-a despărţit de Karmiotissa. Fostul internaţional a petrecut doar şase luni pe banca ciprioţilor. În prezent, Bratu este director tehnic la CS Dinamo, formaţia din Liga a 3-a.

De-a lungul carierei, Bratu a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada februarie – septembrie 2018, bifând 24 de meciuri pe banca trupei din Ştefan cel Mare. De asemenea, acesta a mai pregătit şi echipa U19 a „câinilor”, cât şi echipa secundă.

Reclamă

De asemenea, Bratu a fost şi selecţionerul naţionalei de tineret a României, în perioada august 2021 – august 2022.

Pe lista posibililor antrenori care o pot prelua pe Dinamo, după plecarea lui Ovidiu Burcă, se ma regăsesc şi Liviu Ciobotariu şi Dorinel Munteanu, ambii fiind însă în acest moment sub contract cu Sepsi, respectiv Oţelul.

Ovidiu Burcă şi-a dat demisia de la Dinamo, după eşecul cu FCSB

Ovidiu Burcă şi-a dat demisia de la Dinamo, după eşecul cu FCSB, 0-1, de pe Arena Naţională, disputat în etapa a 17-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Clubul Dinamo 1948 București anunță, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Ovidiu a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon în care nu mulți antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune. Într-o situație în care mulți prognozau falimentul, Ovidiu și-a asumat o responsabilitate mai mare decât cea de simplu antrenor: de a se asigura că un simbol românesc nu moare, că va avea continuitate. Și ce poveste am avut împreună!

La finalul unui sezon în care toate resursele au fost limitate, strictul necesar la Dinamo lipsea în multe momente, ne-am întors în Superligă, acolo unde ne este locul, alături de Ovidiu Burcă, ”nebunul” a cărui speranță nu s-a năruit nicicând, deși realitatea ne dădea multe semne că ar fi trebuit să se năruie.

Pentru că ne-a făcut să credem în Dinamo și pentru etica de muncă ireproșabilă, îi mulțumim lui Ovidiu Burcă. Drumurile noastre se despart, însă nimeni nu ne va putea lua vreodată momentele trăite la promovarea în primul eșalon. Ele își au locul de cinste în istoria clubului pe care dorim să îl reconstruim la nivelul zilelor de glorie apuse.

În cadrul zilei de mâine, o conferință de presă va fi organizată la Baza de Pregătire Săftica, prin care Ovidiu va aprofunda în fața publicului larg și a jurnaliștilor această decizie

Mult succes în carieră, Ovidiu Burcă!”, a anunţat Dinamo pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și