Închide meniul

Cine va arbitra derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova! Delegare de top la duelul de pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 4 aprilie 2024, 19:57

Reclamă
Cine va arbitra derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova! Delegare de top la duelul de pe Arena Naţională

Cine va arbitra derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova

Duel în partida FCSB - Universitatea Craiova/ Profimedia

S-a aflat cine va arbitra derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Ovidiu Haţegan va fi la centru pentru partida dintre primele două echipe clasate din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova pe Arena Naţională. Partida se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cine va arbitra derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova

Conform orangesport.ro, Ovidiu Haţegan a fost delegat de CCA la derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Roş-albaştrii au un avans de şapte puncte, înaintea duelului de pe Arena Naţională.

Oltenii au însă moral de fier înaintea duelului cu FCSB. Universitatea Craiova a obţinut două victorii uriaşe, în primele două etape de play-off, cu CFR Cluj şi Rapid. FCSB, de cealaltă parte, le-a învis la limită, scor 1-0, pe Sepsi şi Farul.

Derby-ul se anunţă a fi unul „de foc”, iar fanii vor lua cu asalt Arena Naţională. Sursa citată anterior anunţă că 18.000 de bilete au fost vândute deja, cu trei zile înainte de mec.

Reclamă

În partidele din sezonul regulat, FCSB a „distrus-o” pe Universitatea Craiova. Roş-albaştrii s-au impus în ambele partide, cu acelaşi scor, 3-0. Ultima dată când oltenii s-au impus pe terenul celor de la FCSB a fost în urmă cu doi ani, pe 3 aprilie 2022, atunci când câştigau cu 2-0, graţie golurilor marcate de Andrei Ivan şi Ovidiu Bic.

Pentru Ovidiu Haţegan, va fi primul meci arbitrat în actuala ediţie de play-off a Ligii 1. Ultima partidă la care arbitrul a fost prezent la centru, în Liga 1, a fost cea câştigată de Hermannstadt cu Dinamo, în prima etapă a play-out-ului.

România, reprezentată de un arbitru la Jocurile Olimpice! Ovidiu Haţegan va merge la Paris

România va fi reprezentată de un arbitru la Jocurile Olimpice. Ovidiu Haţegan va arbitra la Paris, numele său fiind pe lista FIFA cu cei 86 de centrali care vor arbitra la competiţia din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Haţegan nu va arbitra de la centru, ci a fost ales pe lista arbitrilor VAR.

FIFA a anunţat, miercuri, arbitrii pentru turneul olimpic de fotbal de la Paris. Pe listă se află un singur român, Ovidu Haţegan, care a fost ales pe lista arbitrilor VAR.

Comisia de Arbitri a FIFA a desemnat 89 de arbitri (21 de centrali, 42 de asistenţi, 20 de arbitri VAR şi şase arbitri de suport) din 45 de ţări pentru a oficia meciurile din cadrul turneelor olimpice de fotbal Paris 2024.

Turneul feminin va începe la 25 iulie 2024 şi se va încheia cu meciul pentru medalia de aur de pe Parc des Princes din Paris, la 10 august 2024. Competiţia masculină va începe la 24 iulie 2024, iar meciul pentru medalia de aur va avea loc la 9 august 2024, tot la Parc des Princes, notează news.ro.

Este pentru a doua oară în carieră când Ovidiu Haţegan va merge la Jocurile Olimpice. Acesta a mai fost prezent şi în Brazilia, la ediţia din 2016, atunci când a fost arbitru central. La momentul respectiv, România avea pentru prima dată un arbitru la Jocurile Olimpice, după o pauză de 32 de ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și