Închide meniul

România, reprezentată de un arbitru la Jocurile Olimpice! Ovidiu Haţegan va merge la Paris

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 18:22

Reclamă
România, reprezentată de un arbitru la Jocurile Olimpice! Ovidiu Haţegan va merge la Paris

România, reprezentată de un arbitru la Jocurile Olimpice

Ovidiu Haţegan/ frf.ro

România va fi reprezentată de un arbitru la Jocurile Olimpice. Ovidiu Haţegan va arbitra la Paris, numele său fiind pe lista FIFA cu cei 86 de centrali care vor arbitra la competiţia din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan nu va arbitra de la centru, ci a fost ales pe lista arbitrilor VAR.

România, reprezentată de un arbitru la Jocurile Olimpice

FIFA a anunţat, miercuri, arbitrii pentru turneul olimpic de fotbal de la Paris. Pe listă se află un singur român, Ovidu Haţegan, care a fost ales pe lista arbitrilor VAR.

Comisia de Arbitri a FIFA a desemnat 89 de arbitri (21 de centrali, 42 de asistenţi, 20 de arbitri VAR şi şase arbitri de suport) din 45 de ţări pentru a oficia meciurile din cadrul turneelor olimpice de fotbal Paris 2024.

Turneul feminin va începe la 25 iulie 2024 şi se va încheia cu meciul pentru medalia de aur de pe Parc des Princes din Paris, la 10 august 2024. Competiţia masculină va începe la 24 iulie 2024, iar meciul pentru medalia de aur va avea loc la 9 august 2024, tot la Parc des Princes, notează news.ro.

Reclamă

Este pentru a doua oară în carieră când Ovidiu Haţegan va merge la Jocurile Olimpice. Acesta a mai fost prezent şi în Brazilia, la ediţia din 2016, atunci când a fost arbitru central. La momentul respectiv, România avea pentru prima dată un arbitru la Jocurile Olimpice, după o pauză de 32 de ani.

Ovidiu Haţegan l-a arbitrat pe Lionel Messi şi s-a convins

Ovidiu Haţegan l-a arbitrat pe Lionel Messi şi s-a convins. Arbitrul român a spus totul despre starul argentinian, fiind foarte impresionat de modestia acestuia.

Ovidiu Haţegan l-a arbitrat şi pe Lionel Messi, tot într-un meci de Champions League. Centralul român a rămas foarte impresionat de starul argentinian, pe care l-a descris ca fiind extrem de modest.

Reclamă 4 / 0/3

Haţegan a declarat că Messi nu a contestat niciodată deciziile de arbitraj, şi nici nu s-a enervat atunci când a fost faultat dur de vreun adversar.

„Am întâlnit până acum mulți jucători cu bun simț, educați. Messi m-a impresionat prin modestie, prin respectul de care a dat dovadă. Niciodată nu a zis vreun cuvânt la adresa noastră, a arbitrilor, și nici la adresa adversarilor. Cu toate că era un jucător marcat strâns de jucătorii adverși, iar aceștia îl șicanau, îl faultau constant”, a declarat Ovidiu Haţegan, conform frf.ro.

De asemenea, Ovidiu Haţegan a oferit declaraţii şi despre ceea ce înseamnă arbitrajul pentru el, mărturisind că a luat decizia de a reveni pe teren, după ce medicii i-au dat ok-ul.

„Arbitrajul este viața mea, dar asta nu înseamnă că îl pun mai presus de familie sau de propria viață. Așa că am revenit doar după ce am simțit că sunt în stare și după ce medici foarte buni din România și din străinătate mi-au dat OK-ul”, a mai declarat Haţegan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și