Închide meniul

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA! Delegare surpriză pentru primul meci al roş-albaştrilor din 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 13:04

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA! Delegare surpriză pentru primul meci al roş-albaştrilor din 2024

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA

Duel în partida dintre FCSB şi UTA/ Profimedia

S-a aflat cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA, din prima etapă a Ligii 1 din 2024. Viorel Nicușor Flueran a fost ales pentru duelul roş-albaştrilor cu trupa lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la UTA, în etapa a 22-a din Liga 1. Duelul va avea loc luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cine va arbitra duelul dintre FCSB şi UTA

Viorel Nicușor Flueran va fi ajutat de la cele tuşe de către asistenţii Sebastian Gheorghe și Bucsi Imre-Laszlo. În camera VAR se vor afla George Vidican şi Ciprian Danşa, în timp ce obseravtorii meciului vor fi Eduard Dumitrescu şi Eduard Alexandru.

Pentru primul meci al zilei de luni, dintre Voluntari şi Oţelul, a fost delegat Istavn Kovacs. Cel mai bine cotat arbitru român, din acest moment, a fost preferat pentru duelul dintre ilfoveni şi trupa lui Dorinel Munteanu.

Kovacs va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Tunyogi Ferencz, în timp ce în camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Iuliana Demetrescu.

Reclamă

FCSB este lider detaşat în Liga 1, cu 44 de puncte, cu opt puncte peste ocupanta locului secund, CFR Cluj. Roş-albaştrii au încheiat anul cu două victorii consecutive, cu Hermannstadt şi Poli Iaşi.

În duelul tur dintre UTA şi FCSB, arădenii s-au impus cu 2-1. Florinel Coman a reuşit să deschidă scorul din pasa lui Darius Olaru, însă trupa lui Mircea Rednic a întors rezultatul- Fabry şi Cooper au marcat pentru UTA, roş-albaştrii evoluând în inferioritate numerică din prelungirile primei reprize, după eliminarea lui Alexandru Pantea.

Mircea Rednic a dat afară patru jucători înaintea meciului cu FCSB

Mircea Rednic a dat afară patru jucători înaintea meciului cu FCSB – UTA, din etapa a 22-a a Ligii 1. Antrenorul arădenilor a pronunţat numele fotbaliştilor pe care nu se va mai baza în această ediţie de campionat. „Le-am recomandat să îşi caute echipe”, a transmis public „Puriul”.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Dumitrascu, Herald Marku, Reagy Ofosu şi Stefanos Stroungis au fost anunţaţi de Rednic că nu vor mai îmbrăca tricoul UTA-ei într-un meci oficial.

„Dumitrașcu, Marku, Ofosu și Stroungis nu vor face deplasarea pentru meciul cu FCSB. Le-am spus că asta e situația, le-am recomandat să-și caute echipe. Au cifre bune, au jucat și ca titulari, au intrat și din postura de rezerve. Eu am fost corect. Trebuie să înțeleagă situația. E strategia antrenorului, ei nu se încadrează în ceea ce-mi doresc„, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Vlăduţ Morar este noua ţintă a lui Rednic pe piaţa transferurilor. Jucătorul care l-a ajutat pe Gică Hagi să câştige titlul, sezonul trecut, joacă acum în liga secundă din Grecia. Poate pleca de la Niki Volou şi să semneze cu UTA.

„Vlăduț Morar e un jucător cu care am lucrat, e talentat, cu mine a jucat și a făcut-o foarte bine la Petrolul, unde era o echipă tânără și în formare. Dacă va accepta condiții de performanță eu voi insista să semneze. E un jucător cu calități, pe care îl compar cu Budescu.

Singurul lucru care îi lipsește e ambiția dar acum ținând cont că s-a însurat, are și un copil, responsabilitățile sunt mult mai mari cred că și el își dă seama că e o șansă contractul pe care i l-am oferit„, a spus Rednic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și