Închide meniul

Mircea Rednic a dat afară patru jucători înaintea meciului cu FCSB! Vrea un fost campion al României: „Îl compar cu Budescu”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2024, 21:10

Mircea Rednic a dat afară patru jucători înaintea meciului cu FCSB! Vrea un fost campion al României: „Îl compar cu Budescu

Mircea Rednic a dat lovitura şi a găsit sponsor pentru UTA

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Mircea Rednic a dat afară patru jucători înaintea meciului cu FCSB – UTA, din etapa a 22-a a Ligii 1. Antrenorul arădenilor a pronunţat numele fotbaliştilor pe care nu se va mai baza în această ediţie de campionat. „Le-am recomandat să îşi caute echipe”, a transmis public „Puriul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Dumitrascu, Herald Marku, Reagy Ofosu şi Stefanos Stroungis au fost anunţaţi de Rednic că nu vor mai îmbrăca tricoul UTA-ei într-un meci oficial.

Mircea Rednic a dat afară patru jucători înaintea meciului cu FCSB

Dumitrașcu, Marku, Ofosu și Stroungis nu vor face deplasarea pentru meciul cu FCSB. Le-am spus că asta e situația, le-am recomandat să-și caute echipe. Au cifre bune, au jucat și ca titulari, au intrat și din postura de rezerve. Eu am fost corect. Trebuie să înțeleagă situația. E strategia antrenorului, ei nu se încadrează în ceea ce-mi doresc„, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Vlăduţ Morar este noua ţintă a lui Rednic pe piaţa transferurilor. Jucătorul care l-a ajutat pe Gică Hagi să câştige titlul, sezonul trecut, joacă acum în liga secundă din Grecia. Poate pleca de la Niki Volou şi să semneze cu UTA.

Vlăduț Morar e un jucător cu care am lucrat, e talentat, cu mine a jucat și a făcut-o foarte bine la Petrolul, unde era o echipă tânără și în formare. Dacă va accepta condiții de performanță eu voi insista să semneze. E un jucător cu calități, pe care îl compar cu Budescu.

Reclamă

Singurul lucru care îi lipsește e ambiția dar acum ținând cont că s-a însurat, are și un copil, responsabilitățile sunt mult mai mari cred că și el își dă seama că e o șansă contractul pe care i l-am oferit„, a spus Rednic.

UTA este fără victorie în ultimele trei meciuri din campionat. FCSB – UTA va fi luni, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali i-a făcut tactica lui Elias Charalambous la FCSB

Gigi Becali nu se poate abţine şi i-a făcut tactica lui Elias Charalambous la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 a anunţat ce se va întâmpla la meciurile roş-albaştrilor din 2024. A stabilit deja când va fi titular Baba Alhassan şi în ce meciuri va fi lăsat pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri a avut un mesaj categoric pentru staff-ul tehnic şi a dezvăluit că ghanezul adus pe 600.000 de euro de la Hermannstadt nu va juca în meciurile cu miză. Mijlocaşul de 22 de ani, Mihai Lixandru va fi titular în confruntările cu rivalele la titlu.

(n.r. Dacă vor mai fi transferuri la FCSB) Nu mă interesează nimic că şi aşa sunt prea mulţi jucători valoroşi, pe care nu ştim unde să-i aşezăm. Când jucăm cu echipe mai mici, joacă Demba Ba (n.r. Baba Alhassan), iar Lixandru intră cu echipele mai puternice, că aşa au stabilit ei aşa, dar stabilesc eu.

E posibil să le agreez ideea. E adevărat că eu l-am adus pe Baba Alhassan. Şi pe Djokovic tot eu l-am adus, erau încântaţi. Ei l-au vrut, dar eu l-am dat, că nu sunt banii lor. Şi acum zic ei că nu trebuia să renunţ la Djokovic. E treaba lor, poate am greşit, zic eu că le ştiu pe toate”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și