Închide meniul
EXCLUSIV

Cine va fi căpitan la FCSB după venirea lui Vlad Chiricheş: „Sigur o să fie un lider”

Dan Roșu Publicat: 1 august 2023, 9:20

Reclamă
Cine va fi căpitan la FCSB după venirea lui Vlad Chiricheş: „Sigur o să fie un lider

Vlad Chiricheş l-a impresionat pe Elias Charalambous

Vlad Chiricheş, la revenirea la FCSB / Hepta

Florin Gardoş a anunţat cine va fi căpitan la FCSB după venirea lui Vlad Chiricheş. Fundaşul de 33 de ani cotat la 900.000 de euro va fi liderul din vestiar, chiar dacă banderola va fi pe braţul tinerilor pe care Gigi Becali vrea să îi vândă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este căpitanul de drept al roş-albaştrilor, dar banderola a mai fost şi pe umărul lui Octavian Popescu sau al lui Florinel Coman, fotbalişti de pe urma cărora Becali speră să încaseze sume importante de bani.

Cine va fi căpitan la FCSB după venirea lui Vlad Chiricheş

„Cine va fi căpitan cred că o să fie mai mult decizia patronului. La noi, ai văzut cum e, în general, căpitan e acel jucător care e talentat şi trebuie vândut. La FCSB nu pot să zic că e cazul, pentru că Florinel Coman, într- adevăr, e în formă.

Nu contează aşa mult acea banderolă. El în vestiar sigur o să fie un lider, 100%. Cu siguranţă, va avea evoluţii bune. Acum… ştim cum e ca fundaş. Se întâmplă să greşeşti… Să nu i se pună pata patronului”, a spus Gardoş, pentru Antena Sport.

Mihai Stoica a izbucnit la adresa constestatarilor lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica i-a criticat pe cei care au contestat valoarea lui Vlad Chiricheş, după primele 63 de minute disputate de internaţionalul nostru la revenirea la FCSB.

Reclamă

Chiricheş a avut o intervenţie care a stârnit controverse. În minutul 28 al confruntării de la Galaţi, veteranul roş-albaştrilor a deviat mingea centrată de Neagu şi l-a pus la grea încercare pe Ştefan Târnovanu. Portarul vicecampioanei a intervenit salvator şi a scos balonul de sub transversală.

”Chiar mă uitam la faza asta despre care s-a spus că a fost Chiricheş aproape de autogol. Este o prostie scrisă şi spusă de cei care nu au nicio legătură cu fotbalul. În primul rând îi deviază înainte, iar el loveşte mingea şi capătă mingea amplitudine. El salvează o minge care putea să devină foarte periculoasă. Puţină lume înţelege”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Şi Gigi Becali l-a lăudat pe Vlad Chiricheş după debutul cu Oţelul. Patronul FCSB-ului este încântat de lovitura pe care a dat-o pe piaţa transferurilor. Se aşteaptă ca Chiricheş să îi aducă titlul aşteptat încă din 2015.

Reclamă 4 / 0/3

„Calitatea lui Chiricheș s-a văzut, siguranța lui s-a văzut. E lider, da!”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 VIDEORomânia – Japonia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori! Naționala poate prinde locul al 2-lea 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și