Închide meniul

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova după ce Mihai Rotaru l-a demis pe Ivaylo Petev!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2024, 13:54

Reclamă
Cine va sta pe banca Universităţii Craiova după ce Mihai Rotaru l-a demis pe Ivaylo Petev!

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova după ce Mihai Rotaru l-a demis pe Ivaylo Petev!

Ivaylo Petev, după un meci / Hepta

S-a aflat cine va sta pe banca Universităţii Craiova după ce Mihai Rotaru l-a demis pe Ivaylo Petev! Antrenorul bulgar s-a despărţit de echipa lui Rotaru după înfrângerea cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova s-a încheiat 2-0. „Roş-albaştrii” au avut mai multe ocazii de gol în prima repriză, iar scorul putea lua proporţii. Oltenii au avut absenţe importante cu FCSB: Mitriţă şi Screciu.

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova după ce Mihai Rotaru l-a demis pe Ivaylo Petev!

Bancu a fost şi el rezervă cu FCSB. În disperare de cauză, Petev l-a introdus pe teren în minutul 78 al meciului.

Potrivit fanatik.ro, la meciul următor, cel cu Farul, vor sta pe bancă Dragoș Bon și Ionuț Stancu. Ar fi o măsură temporară până când Rotaru numeşte un nou antrenor.

Universitatea Craiova – Farul se joacă vineri în play-off, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Favorit să îl înlocuiască pe Petev ar fi Costel Gâlcă, ce a făcut „tripla” cu FCSB în 2015: titlu, Cupa României şi Cupa Ligii. Gâlcă a fost antrenorul FCSB-ului atunci când „roş-albaştrii” au cucerit ultimul titlu.

Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova! Un fost antrenor de la FCSB, favoritul lui Mihai Rotaru pentru banca oltenilor

Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru nu a mai rezistat după înfrângerea cu FCSB și începe revoluția la echipa din Bănie!

Patronul oltenilor a avut o disuție cu Ivaylo Petev după ultimul meci din campionat, iar cei doi au decis să întrerupă colaborarea.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, după plecarea lui Ivaylo Petev, Mihai Rotaru va încerca să îl aducă pe banca echipei pe Costel Gâlcă, în prezent liber de contract. Fostul antrenor de la FCSB este marele favorit al patronului.

Principalul motiv pentru care Rotaru l-a dat afară pe Petev sunt rezulatele slabe. Sursa citată anterior anunță faptul că patronul a luat în calcul să renunțe la bulgar.

Înțelegera cu privire la reziliere este de efect imediat. Astfel, oltenii lui Rotaru nu vor mai fi antrenați de Petev la meciul din etapa cu numărul 4 a playoff-ului, cu Farul Constanța. Totuși, acesta a condus antrenamentul echipei de miercuri dimineață.

Petev a rezistat 20 de meciuri la echipa lui Mihai Rotaru, timp în care a adunat 10 victorii, 5 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri.

18 sancţiuni după FCSB – Universitatea Craiova 2-0

Jandarmeria Capitalei anunţă că a aplicat 18 sancţiuni contravenţionale după FCSB – Universitatea Craiova 2-0, partidă disputată duminică seară, pe Arena Naţională, în play-off-ul Ligii 1.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale este de 17.000 de lei.

Nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Reclamă

Una dintre sancţiuni, în valoare de 5.000 de lei, a fost aplicată organizatorului evenimentului sportiv şi alta, în valoare de 4.000 de lei, a fost aplicată societăţii de pază contractate de organizator.

Celelalte nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, au fost aplicate patru sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de şase luni.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, a precizat Jandarmeria.

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și