Închide meniul

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Decizia rapidă luată de Mihai Rotaru

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 16:44

Reclamă
Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Decizia rapidă luată de Mihai Rotaru

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova / Hepta

S-a aflat cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf la arabi. Mihai Rotaru ar fi luat rapid o primă decizie şi este gata să apeleze la un antrenor pe care îl cunoaşte foarte bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf îşi încheie după mai puţin de două luni cel de-al doilea mandat pe banca oltenilor. Va prelua o echipă din Arabia Saudită, şeicii achitând deja clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Cine va sta pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

Patronul alb-albaştrilor nu l-a putut convinge pe Reghecampf să rămână şi va aduce un interimar pentru următoarele partide. Sâmbătă, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu Universitatea Cluj.

Potrivit prosport.ro, Corneliu Papură (50 de ani) va fi noul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta va prelua funcţia imediat şi se va ocupa de pregătirea echipei. Ar urma să fie lăsat cel puţin până în iarnă, când se va decide dacă va fi păstrat până la finalul sezonului.

Papură a mai fost antrenor la echipa din Bănie în trei mandate. Ultima dată a condus-o pe Universitatea Craiova între noiembrie 2020 şi ianuarie 2021. A avut atunci 3 victorii, 7 remize şi o înfrângere.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf nu va mai fi antrenorul Universităţii Craiova!

Potrivit fanatik.ro, o echipă din Arabia Saudită l-a convins deja pe antrenorul în vârstă de 47 de ani. Mai mult, i-a achitat deja şi clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Revenit în luna iulie pe banca grupării din Bănie, Reghe a rezistat numai şapte meciuri. A adunat 4 victorii, o remiză şi 2 înfrângeri. Universitatea Craiova este în prezeent pe locul secund în Liga 1, la 4 puncte în spatele liderului FCSB

Laurențiu Reghecampf revine în Golf. Le-a mai antrenat până acum pe Al-Hilal (Arabia Saudită, 2014-2015), Al Wahda (2017-2018, Emiratele Arabe Unite), Al-Wasl (2019-2020, Emiratele Arabe Unite) și Al Ahli (2021, Arabia Saudită).

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs furios după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1. Antrenorul oltenilor a contestat eliminarea lui Badelj.

Sunt foarte importante cele 3 puncte. Sun puţin dezamăgit că nu am putut să marcăm al patrulea gol, aveam şanse mari să. Primim un cartonaş roşu care mi se pare o joacă. Cine a fost la VAR trebuie să înţeleagă nu se pot juca cu destinul unui club, unui antrenor. Nu mă interesează cine a fost la VAR. Am suferit foarte mult după acel cartonaş, dar mă bucur de atitudinea jucătorilor. Am avut ocazii şi în 10 şi asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc şi vreau să o am la fiecare meci.

Pe Houri mi l-am dorit foarte mult. Mă bucur pentru el că a avut un joc foarte bun. Nu mai contează că am luat un galben. Când vezi un falt, e normal să ţipi şi să nu vorbeşti în şoaptă pentru că eşti pe stadion. Nu mai contează cartonaşul galben pe care l-am încasat. Foarte repede sunt deranjaţi aceşti băieţi. Le-am spus că nu îmi dau seama, mai strigi la un contact. Prea uşor se joacă cu aceste cartonaşe. Nu facem multe lucruri. Ăsta este ritmul pe care trebuie să îl avem la fiecare meci. Atitudinea, jocul dur, la minge. Altfel, vom avea probleme la fiecare meci. Trebuie să marcăm, să nu fim surprinşi pe contraatac”, a spus Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova 2-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și