Închide meniul

Ciprian Deac, dezvăluiri la o lună după ce a fost operat: „M-am simţit neputincios!” Ce a spus despre sezonul celor de la CFR Cluj: „Suntem la pământ!”

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 18:50

Reclamă
Ciprian Deac, dezvăluiri la o lună după ce a fost operat: „M-am simţit neputincios! Ce a spus despre sezonul celor de la CFR Cluj: „Suntem la pământ!

Ciprian Deac, dezvăluiri la o lună după ce a fost operat

Ciprian Deac, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Ciprian Deac a făcut dezvăluiri, la o lună după ce a fost operat. Mijlocaşul de la CFR Cluj susţine că recuperarea decurge foarte bine, şi abia aşteaptă să revină la antrenamente. De asemenea, Deac a mărturisit că i-a fost foarte greu să privească meciurile clujenilor de pe margine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac s-a operat la jumătatea lunii aprilie, după ce a suferit o ruptură de ligamente la umărul stâng, într-un meci cu Sepsi.

Ciprian Deac, dezvăluiri la o lună după ce a fost operat

Ciprian Deac susţine că deja a început să facă antrenamente uşoare, la o lună de la operaţie, chiar dacă medicii estimau că perioada sa de recuperare va fi de până la zece săptămâni.

De asemenea, acesta susţine că în proporţie de 90% este refăcut după accidentarea cumplită suferită, însă nu vrea să se grăbească, şi ia totul pas cu pas.

„Mă simt foarte bine, am patru săptămâni de la operaţie. Am început să alerg de câteva zile, să fac şi forţă. Sunt destul de avansat faţă de ce îmi spuneau doctorii, că aveam nevoie de undeva între şapte şi opt săptămâni ca să fiu recuperat.

Reclamă

Practic acum pot să spun că sunt undeva la 80-90 la sută refăcut. Aştept să revin cât mai repede pe teren. Nu mai am răbdare. Vreau cât mai repede să fiu în iarbă. Vreau să grăbesc refacerea, dar nici nu vreau să risc”, a declarat Ciprian Deac, conform unui interviu acordat pentru CFR TV.

El a precizat că i-a fost foarte greu să urmărescă din afară meciurile echipei sale. “Foarte greu, m-am simţit neputincios. Şi când am avut celelalte accidentări mi-a fost greu, dar nu ca acum.

În acest moment nu traversăm cea mai bună formă a noastră, suntem puţin la pământ, dar adevăraţii campioni ştiu să se ridice mereu, chiar atunci când sunt căzuţi şi când nu mai crede nimeni în ei. Nu ne este uşor. Trebuie neapărat să ne păstrăm locul trei şi să mergem în cupele europene”, a adăugat Deac.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj a făcut anunţul despre Ciprian Deac şi Mario Camora

Cristi Balaj a făcut anunţul despre Ciprian Deac şi Mario Camora. Preşedintele lui CFR Cluj le-a dat fanilor vestea pe care o aşteptau.

Balaj a spus că Ciprian Deac şi Mario Camora vor rămâne la CFR Cluj şi sezonul viitor. Cei doi mai au contract cu trupa din Gruia încă un sezon.

„Atât timp cât ei au contract și au și demonstrat, vor continua la CFR Cluj. Camora și Deac stau foarte bine la testele fizice. Ciprian Deac este chiar primul. Primul din țară este la testele fizice”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Ciprian Deac a împlinit 37 de ani în luna februarie a acestui an. Mario Camora va împlini şi el 37 de ani în noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și