Închide meniul

Cristi Balaj a făcut anunţul despre Ciprian Deac şi Mario Camora! Vestea pe care o aşteptau fanii lui CFR Cluj

Bogdan Stănescu Publicat: 13 mai 2023, 12:28

Reclamă
Cristi Balaj a făcut anunţul despre Ciprian Deac şi Mario Camora! Vestea pe care o aşteptau fanii lui CFR Cluj

Cristi Balaj a făcut anunţul despre Ciprian Deac şi Mario Camora

Cristi Balaj, într-o conferinţă de presă / Hepta

Cristi Balaj a făcut anunţul despre Ciprian Deac şi Mario Camora. Preşedintele lui CFR Cluj le-a dat fanilor vestea pe care o aşteptau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj a spus că Ciprian Deac şi Mario Camora vor rămâne la CFR Cluj şi sezonul viitor.

Cristi Balaj a făcut anunţul despre Ciprian Deac şi Mario Camora!

Atât Deac, cât şi Camora mai au un an de contract cu CFR Cluj.

Atât timp cât ei au contract și au și demonstrat, vor continua la CFR Cluj. Camora și Deac stau foarte bine la testele fizice. Ciprian Deac este chiar primul. Primul din țară este la testele fizice”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Ciprian Deac a împlinit 37 de ani în luna februarie a acestui an. Mario Camora va împlini şi el 37 de ani în noiembrie.

Reclamă

Cristi Balaj critică arbitrajul înainte de FCSB – CFR Cluj: „Am avut un șoc!”

Cristi Balaj critică arbitrajul înainte de FCSB – CFR Cluj, partidă care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Președintele campioanei României consideră că echipa lui Dan Petrescu a fost vădit dezavantajată de arbitri, în ultima perioadă.

Supărarea a fost imensă și a venit după ceva timp când am fost rugat de patron să nu mai vorbesc despre arbitraj. Știu ce înseamnă să arbitrezi, știu cum e să greșești, dar nu știu cum e să greșești și să ai o corecție din partea VAR-ului.

Nu îi condamn pe cei care greșesc în meciuri, dar am o problemă cu cei care nu își corectează greșeala nici după ce a văzut că nu a luat inițial decizia corectă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt eu deținătorul adevărului, nici Kyros Vassaras, dar eu prezint niște argumente telespectatorului și el decide. Ivan a fost în ofsaid, pentru că liniile au fost trase greșit”, a declarat Cristi Balaj, pentru sursa citată.

Mihai Stoica îl laudă pe Ciprian Deac: „Îmi e frică de el şi când e accidentat”

Mihai Stoica l-a lăudat pe Ciprian Deac. Preşedintele lui FCSB a spus că lipsa lui Ciprian Deac s-a simţit la CFR Cluj.

Fără Deac, CFR a jucat şi s-a exprimat destul de coerent, dar era important pentru faze fixe. Cel mai important executant de lovituri libere din lateral şi cornere din istoria recentă a fotbalului românesc.

Îmi e frică de Deac şi când e accidentat”, a declarat Mihai Stoica pentru sursa citată.

Gigi Becali dă din nou lovitura în plan financiar! Câţi bani îi vor intra în conturi după meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali dă din nou lovitura în plan financiar. Patronul FCSB se va alege cu câteva sute de mii de euro din bilete după meciul FCSB – CFR Cluj.

FCSB – CFR Cluj se joacă pe Arena Naţională. Până în momentul de faţă, s-au vândut 30.000 de bilete la derby-ul FCSB – CFR Cluj.

Gigi Becali mizează pe faptul că Arena Naţională va fi plină la meciul cu CFR Cluj. Potrivit gsp.ro, s-au vândut deja 30.000 de bilete şi până duminică la ora 21:00, când se dispută partida, este timp ca stadionul să se umple.

Reclamă

Deja Gigi Becali şi-a asigurat încasări de circa 240.000 de euro din biletele de la acest joc, potrivit sursei citate. Dacă se vor vinde 40.000 de bilete Gigi Becali va încasa circa 320.000 de euro, iar dacă stadionul va fi plin milionarul va încasa peste 400.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și