Închide meniul

Ciprian Deac, discurs apăsător după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1: „Mă trec fiorii când mă gândesc la asta! O problemă mă chinuie de ani de zile!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2023, 22:40

Ciprian Deac, discurs apăsător după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1: „Mă trec fiorii când mă gândesc la asta! O problemă mă chinuie de ani de zile!

Ciprian Deac, discurs apăsător după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Hepta

Ciprian Deac, discurs apăsător după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. Ciprian Deac a revenit în echipa celor de la CFR Cluj şi a fost decisiv pentru campioana României în partida de la Voluntari. Deac a fost cel care a executat lovitura de colţ la care Paz a deviat mingea în propria poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a spus că nu este la capacitate maximă şi a spus că titlul se va decide în meciurile din playoff. Ajuns la 36 de ani, Ciprian Deac a vorbit şi despre momentul în care se va retrage din fotbal. Internaţionalul român a spus că „îl trec fiorii” când se gândeşte la momentul retragerii.

Ciprian Deac, discurs apăsător după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1

Am observat încă din primele minute că au făcut un joc de aşteptare şi au încercat să joace pe contratac. Ştiam că va fi un meci închis şi cine va marca primul va câştiga. Norocul ţi-l faci singur. E bine că am obţinut cele 3 puncte şi am revenit pe primul loc. Eu nu cred că suntem la potenţial maxim, cel puţin eu. Încă nu sunt sută la sută, mai am ceva dureri şi sper să dispară şi să fiu sută la sută. Am o problemă mai veche care mă chinuie de ani de zile. Nu e o problemă gravă, dar fac eforturi foarte mari.

Cu ajutorul medicilor am putut să joc şi cu Voluntari. Când sta şi mă gândesc că se apropie finalul carierei, mă trec fiorii. Iubesc acest sport şi vreau să să dau totul pentru acest sport. Când nu mai vin cu plăcere, o să ridic mâna. Vor fi 4-5 echipe care se bat la campioant. În playoff se joacă titlul, aici jucăm doar pe un punct şi jumătate„, a spus Ciprian Deac la digisport.ro.

Andrei Burcă, savuros după victoria de la Voluntari

Andrei Burcă a fost savuros după victoria din FC Voluntari – CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a 23-a. Fundaşul central al campioanei en-titre a răsuflat uşurat.

Reclamă

CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1 după ce a câştigat la limită. Un autogol l-a ajutat pe Dan Petrescu să plece cu toate punctele de la Voluntari.

Într-adevăr, au jucat cu cinci fundaşi. Este dificil, noi suntem echipă masivă, e mai greu să îi desfacem. Bine că am câştigat, stilul clasic, fază fixă. Suntem bucuroşi că am revenit pe primul loc, dar trebuie să fim conştienţi că duminică ne aşteaptă foarte greu.

Au făcut o partidă şi cei de la Voluntari. Cu FCSB este un meci dificil, vine rănită pentru că a pierdut cu Farul. O să ne aştepte o partidă interesantă, disputată şi sperăm că la final o să fim noi câştigători. Suntem obişnuiţi cu vremea, acum sperăm să adunăm punctele„, a declarat Andrei Burcă la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și