Închide meniul

Ciprian Deac, mesaj dur după Sepsi – CFR Cluj 2-2: „Să stăm acasă!” Cum a comentat și Claudiu Petrila

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2023, 22:43

Ciprian Deac, mesaj dur după Sepsi – CFR Cluj 2-2: „Să stăm acasă! Cum a comentat și Claudiu Petrila

Ciprian Deac are 36 de ani

Ciprian Deac, într-un meci la CFR Cluj/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Ciprian Deac, mesaj dur după Sepsi – CFR Cluj 2-2
  • Cum a comentat Claudiu Petrila

Ciprian Deac a oferit prima reacție după Sepsi – CFR Cluj 2-2. Veteranul campioanei României a avut un mesaj dur pentru coechipierii săi. A transmis că cine resimte oboseală trebuie să stea acasă și să nu se mai prezinte la meciuri. A vorbit și „perla” Claudiu Petrila.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 2-2 cu Sepsi, CFR Cluj a ratat șansa să revină pe primul loc al Ligii 1.

Ciprian Deac, reacție după Sepsi – CFR Cluj 2-2

Deac a anunțat că fotbaliștii de la CFR Cluj nu au voie să se plângă de oboseală. „Să stăm acasă!”, a transmis veteranul campioanei României.

Reclamă

„Eu cred că prima repriză a fost a noastră, în a doua ne-au presat. Știam că vor veni peste noi. Din păcate nu am menținut avantajul, rezultatul este echitabil. Oboseală? N-ar trebui să existe în mintea noastră. Dacă suntem obosiți, stăm acasă.

Echipa arată foarte bine fizic, ne-am descurcat foarte bine în ultimele meciuri. Janga și-a făcut treaba, marchează meci de meci, eu cred că marcăm meci de meci, asta spune multe, nu pot să decid dacă mai avem nevoie de jucători. Va fi un meci frumos cu U Cluj, un meci al Clujului, toată lumea îl așteaptă, așteptăm să fie o sărbătoare”, a spus Ciprian Deac, conform digisport.ro.

Reclamă

Claudiu Petrila: „Am avut meciuri grele cu Sepsi!”

„Perla” celor de la CFR Cluj, Claudiu Petrila, a recunoscut că Sepsi i-a făcut viața grea campioanei României.

„A fost un meci greu, știam că asta o să fie aici, am avut meciuri grele cu Sepsi. Am revenit de la 0-1 dar nu am marcat și al treilea gol. A contat absența lui Dan Petrescu, dar ne-am făcut treaba bine și așa. Ei au fost mai proaspeți și au știut și cum să trateze meciul mai bine. Am știut că puteam să urcăm pe primul loc, dar din păcate nu am câștigat. Va fi un derby frumos cu Universitatea Cluj, sperăm să câștigăm și să ne facem fanii fericiți”, a spus și Petrila, conform digisport.ro.

Sepsi – CFR Cluj 2-2

Sepsi a început ideal duelul cu CFR Cluj și a deschis scorul după doar 10 minute. Fundașul Mark Tamas a reluat cu capul în plasă după o lovitură liberă. Covăsnenii nu s-au bucurat prea mult de avantaj. Campioana României a întors rezultatul până în pauză.

Reclamă 4 / 0/3

A egalat un alt fundaș, Yuri, tot după o fază fixă. Jucătorul CFR-ului a înscris cu capul după un corner, în minutul 32. Patru minute mai târziu, Rangelo Janga a adus-o pe CFR în avantaj, cu o finalizare lângă bară, după ce a preluat mingea cu adversar în spate.

Sepsi a egalat cu un sfert de oră înainte de final, prin Safranko. Atacantul lui Sepsi a înscris cu un șut cu piciorul stâng din interiorul careului.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ratat șansa să devină noul lider din Liga 1 și rămâne la un singur punct în spatele Farului. De cealaltă parte, Sepsi are două lungimi peste FC U Craiova 1948 în lupta pentru ultimul loc de play-off. În ultima etapă din sezonul regular, Sepsi va juca cu FCSB, în timp ce oltenii se vor duela cu Hermannstadt.

CFR Cluj va avea derby cu rivala locală, Universitatea Cluj.

Cum arată clasamentul Ligii 1

1. Farul – 61 de puncte
2. CFR Cluj – 60 de puncte
3. FCSB – 54 de puncte
4. Rapid – 52 de puncte
5. Universitatea Craiova – 51 de puncte
6. Sepsi – 42 de puncte
7. FC U Craiova 1948 – 40 de puncte

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”