Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 2-2. Dan Petrescu a ratat șansa să revină pe primul loc. Dramatism în lupta pentru ultimul loc de play-off. Cum arată clasamentul

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 22:17

Reclamă
Sepsi – CFR Cluj 2-2. Dan Petrescu a ratat șansa să revină pe primul loc. Dramatism în lupta pentru ultimul loc de play-off. Cum arată clasamentul

Sepsi - CFR Cluj

Sepsi - CFR Cluj / Hepta

Sepsi – CFR Cluj 2-2. Echipa lui Dan Petrescu a ratat șansa să urce pe primul loc. De cealaltă parte, covăsnenii au în continuare emoții în privința calificării în play-off, în lupta de la distanță cu FC U Craiova 1948. Totul se decide în ultima etapă din sezonul regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a început ideal duelul cu CFR Cluj și a deschis scorul după doar 10 minute. Fundașul Mark Tamas a reluat cu capul în plasă după o lovitură liberă. Covăsnenii nu s-au bucurat prea mult de avantaj. Campioana României a întors rezultatul până în pauză.

A egalat un alt fundaș, Yuri, tot după o fază fixă. Jucătorul CFR-ului a înscris cu capul după un corner, în minutul 32. Patru minute mai târziu, Rangelo Janga a adus-o pe CFR în avantaj, cu o finalizare lângă bară, după ce a preluat mingea cu adversar în spate.

Sepsi a egalat cu un sfert de oră înainte de final, prin Safranko. Atacantul lui Sepsi a înscris cu un șut cu piciorul stâng din interiorul careului.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ratat șansa să devină noul lider din Liga 1 și rămâne la un singur punct în spatele Farului. De cealaltă parte, Sepsi are două lungimi peste FC U Craiova 1948 în lupta pentru ultimul loc de play-off. În ultima etapă din sezonul regular, Sepsi va juca cu FCSB, în timp ce oltenii se vor duela cu Hermannstadt.

Reclamă

CFR Cluj va avea derby cu rivala locală, Universitatea Cluj.

Cum arată clasamentul Ligii 1

1. Farul – 61 de puncte
2. CFR Cluj – 60 de puncte
3. FCSB – 54 de puncte
4. Rapid – 52 de puncte
5. Universitatea Craiova – 51 de puncte
6. Sepsi – 42 de puncte
7. FC U Craiova 1948 – 40 de puncte

Sepsi – CFR Cluj 2-2

Final de meci! Sepsi – CFR Cluj s-a terminat 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Min 76: Sepsi – CFR Cluj 2-2! GOOOLL Sepsi! Safranko a înscris cu un șut cu piciorul stâng din interiorul careului.

Min 36: Sepsi – CFR Cluj 1-2! GOOLLL CFR Cluj! Rangelo Janga a înscris cu o execuție lângă bară, după ce a preluat pe piept cu adversar în spate.

Min 32: Sepsi – CFR Cluj 1-1! GOOOL CFR Cluj! Yuri a înscris cu capul după un corner.

Min 10: Sepsi – CFR Cluj 1-0! GOOOOLL Sespsi! Mark Tamas a marcat cu capul după o fază fixă executată de Marius Ștefănescu.

Min 1: A început meciul.

Sepsi: Niczuly – Bălașa, Ninaj, Tamas, Dumitrescu – Ștefănescu, Păun, Francisco, Matei – Tudorie, Safranko
Rezerve: Began, I. Gheorghe, Achahbar, Ispas, Ciobotariu, Radoslav, Papa, Kocsis, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Deac, Boateng, Muhar, Krasniqi – Janga, Petrila
Rezerve: Sava, Peteleu, Țîru, Hoban, Cvek, Bordeianu, Filip, Fica, Yeboah
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

Știrea inițială

CFR Cluj vine după victoria la limită cu UTA, scor 2-1. Clujenii au suferit în acel meci, evoluând în inferioritate numerică după eliminarea lui Anton Maglica.

De cealaltă parte, Sepsi a fost învinsă în ultimul meci din Liga 1. Covăsnenii au pierdut cu Farul, scor 0-2. Trupa lui Cristiano Bergodi are 41 de puncte, cu unul mai mult decât FC U Craiova 1948, iar în cazul unui succes cu CFR Cluj și-ar asigura matematic prezența în play-off, de asemenea, în cazul în care meciul cu oltenii nu se va rejuca.

CFR Cluj are 59 de puncte în acest moment, iar dacă va învinge pe terenul celor de la Sepsi, trupa lui Dan Petrescu o va depăși pe Farul cu un singur punct.

Dan Petrescu, reacţie categorică înainte de Sepsi – CFR Cluj

Dan Petrescu a avut o reacţie categorică înainte de partida din această rundă, dintre Sepsi şi CFR Cluj. Antrenorul campioanei României vrea să fie din nou pe primul loc, însă susţine că acest fapt ar deranja în fotbalul românesc, deoarece este de părere că lumea „s-a plictisit” să îi vadă echipa lider. Totodată, „Bursucul” a vorbit şi despre problemele de lot cu care se confruntă.

„În atac suntem subţiri, banca din ce in ce mai subţire, aici mă tem puţin. La meciu cu UTA, nu era o bancă atrăgătoare, mai ales în zona de atac. Rămânem cu puţine soluţii, nu-mi place asta, pentru că vine play-off-ul, trebuie să avem soluţii în atac.

Nu înțeleg de ce s-a zis că au fost greșeli pro CFR, pentru acele greșeli au fost întoarse de VAR. Penalty, care n-a fost, am ratat. Am dat gol, s-a dat fault. Am luat roșu, până la urmă n-au fost greșeli.

A fost o exagerare, pentru că CFR a fost dezavantajată tot sezonul. Acum se încearcă, înainte de play-off, să se spună că CFR e avantajată de arbitri. Dar statistica spune altceva!

Se pune presiune invers, pentru că nu mai suportă nimeni să fie CFR pe primul loc, asta e clar. S-a plictisit toată lumea de noi!

Va fi război în play-off. Se vor întampla multe. Şi cu VAR, şi fără. Noi am crezut că dacă vine VAR-ul e linişte, m-am înşelat din păcate. Aş dori un atacant, care să joace şi extremă, încercăm să vedem dacă găsim acum, liber”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și