Închide meniul

Ciprian Deac, mesaj pentru rivali după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Toată lumea ne crede morţi, dar vedem la finalul campionatului!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2023, 22:19

Ciprian Deac, mesaj pentru rivali după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Toată lumea ne crede morţi, dar vedem la finalul campionatului!

Ciprian Deac, discurs genial după CFR Cluj - Universitatea Cluj 4-0

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Ciprian Deac a transmis un mesaj pentru rivali după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Universitatea Craiova a învins CFR Cluj cu scorul de 2-0, iar lupta la titlu se anunţă mai încinsă ca niciodată. Andrei Ivan a fost eroul oltenilor cu o dublă, iar echipa lui Eugen Neagoe a egalat, cel puţin pentru moment, FCSB la numărul de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu CFR Cluj şi speră din nou la titlu. Echipa lui Eugen Neagoe a ajuns la 6 puncte în spatele campioanei, cu 5 etape înaintea sezonului regular.

Ciprian Deac, mesaj pentru rivali după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

La finalul partidei, Ciprian Deac a transmis un mesaj de mobilizare. Totodată, acesta a admis jocul mai puţin reuşit al campioanei.

Ştiam că ne aşteaptă o partidă grea aici. Aici se câştigă greu. Noi suntem singurii vinovaţi, noi jucătorii, cei care au intrat pe teren. Şi anii trecutţi am avut oscilaţii şi nimeni nu mai credea în noi. Trebuie să ne trezim şi să avem o reacţie. Nimeni nu ne va da campionatul. E supărare mare şi trebuie să o scoatem la capăt. E decizia antrenorului şi trebuie să o respect. În prima repriză am făcut un joc bun, am avut câteva ocazii de a marca. După primul gol nu am mai fost limpezi. Prefer să nu pierdem ca să ne trezim la realitate. FCSB-ul a făcut un joc bun la Cluj, a meritat victoria.

Important e ca noi să ne trezim. Aşa nu se mai poate, de când sunt eu aici nu am pierdut două meciuri la rând cu contracandidatele la titlu. În playoff începe campionatul adevărat, acolo se va juca pe 3 puncte. Eu zis să vorbim mai puţin şi să facem mai mult. Aşa am câştigat trofee. Toată lumea crede că suntem morţi, dar o să vorbim la finalul campionatului, când se va trage linie„, a spus Ciprian Deac după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0.

Reclamă

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Oltenii aruncă „în aer” lupta la titlu

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Oltenii lui Eugen Neagoe au obţinut o victorie uriaşă în faţa campioanei, iar lupta la titlu se anunţă mai încinsă ca niciodată. Andrei Ivan a marcat o dublă de senzaţie, iar Craiova s-a apropiat la 6 puncte de CFR Cluj.

Andrei Ivan a fost eroul echipei lui Eugen Neagoe în derby-ul cu CFR Cluj. Atacantul oltenilor a marcat o dublă de senzaţie, iar oltenii speră din nou la titlu. Pentru CFR Cluj este a doua înfrângere consecutivă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea Vezi toate știrile
Citește și