Închide meniul

Ciprian Deac speră ca Dan Petrescu să continue la CFR Cluj: „Toată lumea visa la mai mult, dar acesta e maxim pentru România”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 23:11

Ciprian Deac speră ca Dan Petrescu să continue la CFR Cluj: „Toată lumea visa la mai mult, dar acesta e maxim pentru România

Ciprian Deac şi Cristi Manea, primele reacţii după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

Ciprian Deac, în tricoul lui CFR Cluj / Hepta

Ciprian Deac a oferit primele declaraţii despre o posibilă plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Mijlocaşul echipei campioane a confirmat că antrenorul şi conducerea campioanei vor avea o discuţie în decursul zilei de mâine, însă speră ca cele două părţi vor ajunge la un acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj şi FC Argeş ar putea fi ultimul pentru Dan Petrescu pe banca campioanei. „Bursucul” este aproape de a se despărţi de CFR Cluj. Scandalul dintre el şi Neluţu Varga a escaladat, după declaraţii acide din partea ambelor părţi.

Ciprian Deac speră ca Dan Petrescu să continue pe banca lui CFR Cluj

Ciprian Deac s-a declarat optimist în ceea ce priveşte soarta lui Dan Petrescu pe banca celor de la CFR Cluj. Mijlocaşul a declarat că „Bursucul” a obţinut maxim din ceea ce se putea în fotbalul românesc.

„Eu sunt jucător, sunt angajat la fel ca şi antrenorul. Sunt de mulţi ani la acest club, mă bucur că am obţinut victoria. Nu sunt în măsură să comentez, trebuie să îmi văd de joc.

Eu cred că mulţi dintre străni nu citesc presa. Am fost foarte concentraţi, e victoria noastră preferată, cu 1-0. Am arătat ca o echipă, e bine că am câştigat înainte de această pauză. Am arătat ca o echipă matură.

Reclamă

A plecat, a venit, nu vreau să comentez, vor avea o discuţie, sper să rămână, e un antrenor bun alături de care am făcut perfomanţă. Trebuie să văd ce fac eu pe teren, nu ce fac cei de la club.

Cred că toată lumea visa la mai mult. Dar Champions League este prea mult pentru România. Trebuie să privim realitatea, maxim ce se poate în România este Europa League”, a declarat Ciprian Deac, la Digi Sport.

Dan Petrescu, mesaj categoric pentru Neluţu Varga după FC Argeş – CFR Cluj 0-1

FC Argeş – CFR Cluj 0-1. Campioana României a câştigat ultimul meci al etapei a 11-a din Liga 1. Jucătorii lui Dan Petrescu au ajuns la a treia victorie consecutivă în campionat, toate fără gol primit.

Reclamă 4 / 0/3

Confruntarea de pe Stadionul Municipal Nicolae Dobrin a fost una cu miză uriaşă pentru Dan Petrescu. „Bursucul” este pe piciorul de a pleca de pe banca ardelenilor.

„În momentul când pot să folosesc cea mai bună echipă, vin victoriile. Dacă nu pierdeam meciurile importante, acum aveam 6 puncte în plus. Azi trebuia să avem 2-0 sau 3-0 după primele 15 minute. E o victorie de moral, importantă, ne menţine în cursa pentru titlu. Asta îmi propun mereu, să luăm campionatul şi să fim în cupele europene.

Camora a marcat gol cu dreptul, era foarte fericit şi eu la fel. Am o relaţie foarte bună cu el şi cu Deac. De fapt, sunt cu toţi jucătorii într-o relaţie bună.

Nu mă interesează ce a declarat patronul, e părerea lui. Dacă mă întrebi altceva… nu pot să spun. Posibil să avem o discuţie, vedem. Mâine sau poimâine, vedem care e părerea lui. Nu vorbesc despre acest subiect acum! Eu i-am felicitat pe jucători.

Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Recomandări
  • Ciprian Deac, declaraţii despre o posibilă plecare a lui Dan Petrescu
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! Vezi toate știrile
Citește și