Închide meniul

Ciprian Marica a dezvăluit salariul incredibil pe care l-a avut la FCSB: „Nu a fost nicio înţelegere secretă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 12:58

Reclamă
Ciprian Marica a dezvăluit salariul incredibil pe care l-a avut la FCSB: „Nu a fost nicio înţelegere secretă

Ciprian Marica a dezvăluit salariul incredibil pe care l-a avut la FCSB

Ciprian Marica, în timpul unei conferințe / Hepta

Ciprian Marica a dezvăluit salariul incredibil pe care l-a avut la FCSB. Fostul atacant a spus că Gigi Becali îl plătea cu salariul minim pe economie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica a jucat la FCSB în 2016, înaintea Campionatului European din Franţa. Marica ar fi vrut să meargă la Dinamo, dar nu a a fost dorit. Fostul atacant a spus că a ales să meargă la marea rivală pentru a prinde lotul pentru EURO 2016.

Ciprian Marica a dezvăluit salariul incredibil pe care l-a avut la FCSB

„Cei care sunt mai maturi au înțeles că sentimentalul cu profesionalul nu merg în aceeași direcție. Câteodată nu poți să le îmbini. E ideal să poți să joci la echipa la care te-a crescut, să îți închei cariera, dar nu mereu nu se poate. Voiam să prind Campionatul European din 2016 și mi-a fost ușa închisă, nu am mai putut să mă întorc acolo (n.r. – la Dinamo). A fost un „aici nu se poate!”. Oamenii încă au impresia că m-am dus acolo pentru bani.

Nu am câștigat niciun ban de la FCSB, am avut salariul minim pe economie. M-am dus fără bani, voiam doar să prind Campionatul European. N-am avut niciun beneficiu, nu mi-a dat Gigi absolut nimic, nu a fost nicio înțelegere secretă„, a spus Ciprian Marica la sport.ro.

Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis

Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis şi a spus că ia în calcul să conteste decizia luată de poliţişti. Ciprian Marica a avut un discurs vehement şi crede că vrea doar să se „dea exemple” prin aceste acţiuni.

Reclamă

Ciprian Marica a răma fără permis de conducere după ce a fost surprins că a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Tot în această perioadă, Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a condus fără permis, iar Marius Lăcătuş a rămas şi el fără carnetul de conducere pentru că nu a acordat prioritate.

„N-am vrut să mă cert cu Poliția Română pentru o divergență și anume că și pe portocaliu se ia carnetul. Eram cu copiii, venisem la biserică. Într-adevăr, era portocaliu când am trecut eu, dar n-ai voie. Dacă ai forțat portocaliul, trebuie să fii atent. Mă rog, n-am intrat într-o polemică cu dumnealor. Mi-au făcut și test de băutură, mi-au făcut și toate cele să vadă dacă nu cumva se pot lăuda mai mult de atât. Da, am rămas 30 de zile fără permis. Mă gândesc dacă ar fi bine să contest. O să iau o decizie zilele următoare.

S-au găsit să dea exemple cu noi. Mi se pare exagerată povestea asta. Eu deja eram asociat cu Dănuț Lupu, care nu știu ce a făcut. O nebunie care numai la noi se întâmplă. Să te lauzi cu astfel de lucruri, că oprești și dai amenzi persoanelor cunoscute, mi se pare de copii mici când e plin de droguri în țara asta și nu face nimeni nimic. Nu ne lăudăm cu o captură, nu ne lăudăm cu lucruri importante. Poliția Română dă comunicat de presă pentru că mi-a luat mie permisul pentru că am trecut pe roșu. Mi se pare puțin prea mult. Altele sunt lucrurile mai importante”, a spus Ciprian Marica la playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și