Închide meniul

Ciprian Marica, anunţ despre antrenorul care este favorit să vină la FCSB: „Nu ştiu ce toleranţă are cu Gigi Becali!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2022, 10:49

Ciprian Marica, anunţ despre antrenorul care este favorit să vină la FCSB: „Nu ştiu ce toleranţă are cu Gigi Becali!

Ciprian Marica, anunţ despre antrenorul care este favorit să vină la FCSB. Ce a spus despre Andrei Prepeliţă

Ciprian Marica, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

  • Andrei Prepeliţă, pe lista scurtă a lui Gigi Becali
  • Nicolae Dică a demisionat de la FCSB

Ciprian Marica a avut o primă reacţie după anunţul că Nicolae Dică şi-a dat demisia la FCSB. Fostul atacant al roş-albaştrilor a vorbit despre Andrei Prepeliţă, cel care este pe lista scurtă a patronului şi e favorit să ajungă la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica a dezvăluit că Gigi Becali ar putea avea probleme în a-l convinge pe fostul tehnician al lui FC Argeş să semneze cu vicecampioana României.

Ciprian Marica, anunţ despre antrenorul care este favorit să vină la FCSB

Ţinând cont că stătea acasă şi nu avea angajament de ceva timp, mai bine a mers la FCSB. S-a văzut o schimbare când a venit la început. Sigur că lucrurile pot funcţiona pe termen scurt. După care, oricând te aştepţi ca poziţia pe care o ai să fie ştirbită. Eu zic că e o decizie bună să te duci antrenor la FCSB şi a fost o decizie bună pentru Nicolae Dică din prisma faptului că nu avea angajament.

Reclamă

Prepeliţă a făcut treabă bună la Piteşti. E un antrenor care ştie ce are de făcut şi e foarte focusat. Nu ştiu ce se poate discuta cu Prepeliţă şi ce toleranţă are el cu Gigi Becali„, a declarat Ciprian Marica la Pro Arena.

Principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB sunt Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță.

Reclamă

Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt, la prima vedere, cele mai accesibile variante pentru Gigi Becali. Prepeliță s-a despărțit în urmă cu o săptămână de FC Argeș, iar în prezent este fără angajament.

Andrei Prepeliță se află la începutul carierei de antrenor. El a pregătit-o până acum doar pe FC Argeș, în perioada ianuarie 2021 – octombrie 2022.

Și Ilie Poenaru este foarte aproape să rămână fără echipă. El a avut luni o ședință de „gradul 0” cu conducerea de la UTA Arad, la finalul căreia a anunțat că „voi face un pas înapoi”.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică şi a confirmat că el e cel care a făcut schimbările la pauza meciurilor în era lui Mister Nick. Dacă primul 11 putea să îi aparţină în totalitate antrenorului, lucrurile se schimbau radical pe parcursul partidelor.

Schimbările au apărut la pauză chiar şi în duelul cu U Cluj, pierdut cu 1-2. Florinel Coman, Adrian Şut şi Joyskim Dawa au fost înlocuiţi cu Octavian Popescu, David Miculescu şi Denis Haruţ. Asta după ce FCSB încasase două goluri după primele 45 de minute.

Eu îl întreb pe el cum face echipa, el îmi spune ‘așa, așa, așa’, eu zic că-i bine. Dică face echipa. Am făcut eu vreo schimbare greșită? Am luat goluri după ce am făcut eu vreo schimbare? Când s-au luat două goluri după pauză? Trebuia să fie ploaie de centrări, dar nu există, ei sunt mulțumiți așa (…)

Dacă ai un om în plus și nu ai cinci pase… Eu nu vreau șapte pase, vreau cinci. Nu vreau cinci, vreau trei pase. Luați meciurile să vedeți când am avut trei pase. Mă refer la pase, pase, nu că o dă Dawa la Tamm și Tamm la Dawa.

Vreau să văd patru pase, cinci pase de la mijloc în sus. Dacă tu ai om în plus și nu poți să faci cinci pase, înseamnă că e chestiune de antrenament.”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul
Liga 1 • 13 mart., 20:14
„Dacă vor face asta, sunt campioni!” Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Va fi foarte important!”
Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Liga 1 • 13 mart., 19:04
„Puteam să salvez echipa!” Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică
Diverse • 13 mart., 12:09
FOTO
Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică! Imagini rare cu femeia care l-a cucerit pe „Nick”